X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hostel Revolution

Los Rios N13-11 y Julio Castro, San Blas, Quito, Quito, Ecuador

93%Rangering

 • 93%Verdi for pengene
 • 94%Sikkerhet
 • 89%Sted
 • 95%Personale
 • 92%Atmosphere
 • 95%Renslighet
 • 93%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Velkommen! Bienvenidos til Hostel Revolution - en vennlig, liten, kjølt Backpacker hostel i den historiske delen av Quito. Vårt hostell ble opprettet av Backpackers for Backpackers og gir en utmerket base for reisende som foretrekker å bo i det gamle sentrum av Quito. La Mariscal området (Gringolandia) med sine barer og internasjonale restauranter ligger bare 10 minutter unna med drosje eller buss.

Fra vårt hostel kan du besøke Quito beste aktivum - det vakre historiske sentrum. Alle de viktigste severdigheter og attraksjoner er innenfor en enkel 20-30 minutters gange! Vår beliggenhet i nærheten av Park Alameda gir også våre kunder enkel tilgang til de tre viktigste busslinjer. Dette er den Trole linjen (grønn stasjoner), den Ecovia linjen (rød stasjoner) og Metrobus som går langs Avenida América.

Hotel Revolution er en liten kapasitet (22 personer) kjølt ut hostel i den historiske delen av Quito. HR er i en kolonial type hus med tregulv og dekorative gipstak. Vi har flere felles områder: en komfortabel TV-stue med massevis av DVDer, en takterrasse med bord og en flott utsikt, og en bar / felles rom hvor du slappe av over et par drinker og sosialisere.

Gjester som ønsker å spare penger og lage sine egne måltider kan gjøre bruk av våre fullt utstyrt kjøkken. Vi tilbyr gratis kaffe og te til alle våre gjester. Vi har to datamaskiner med internettilgang for gjestenes bruk og gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele bygget. Vi har rikelig med bad og dusj med masse varmt vann. Vårt hostell har en røykfri innemiljø. Røykere kan bruke balkongen eller terrassen.

Viktig informasjon
Vi har 24 timers resepsjon på grunn av våre mindre størrelse. Den tidligste check-in er 08:00 og den siste er 23:00. Hvis du vil ankomme utenom disse tidene er det ingen tilgjengelig for å la deg i. Hvis flyet kommer etter 10:00 du ikke kan gjøre det til vårt hostel før vi stenger, så vennligst ikke bestille din første natts opphold i Quito med oss. Det er mange andre vandrerhjem som tilbyr en 24 timers resepsjon.
* Det er noe støy fra passerende trafikk som Los Rios er en stor gate.
* Vi er offisielt i det historiske sentrum av Quito som er roligere om natten. Hvis du
ønsker å bo der klubbene og høyere priset restauranter vurdere å bo i La
Mariscal (men det er bare 10 minutter buss / taxi tur unna hvis du ønsker å besøke.)
* Et gyldig pass kreves av alle gjester.
* Vurdere å forlenge oppholdet i Quito ved å bli en frivillig.

Søk etter tilgjengelighet


Hostel Awards

 • 2010 Hoscar Vinner
 • 1ste
 • Land Ecuador
 • 2010 1ste Land Ecuador


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hostel Revolution Located at Los Rios N13-11 y Julio Castro, San Blas, Quito, , Quito.
Hostel Revolution
Ecuador
Quito Pinchincha Los Rios N13-11 y Julio Castro, San Blas, Quito
93% 402
-0.2162499 -78.5014772
Hostel Revolution
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Felles Bad     6 seng Blandet Sovesal     8 seng Blandet Sovesal     Twin Privat Felles Bad