X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hostel Revolution

Los Rios N13-11 y Julio Castro, San Blas, Quito, Quito, Ecuador

93%Rangering

 • 93%Verdi for pengene
 • 95%Sikkerhet
 • 88%Sted
 • 95%Personale
 • 94%Atmosphere
 • 95%Renslighet
 • 91%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Velkommen! Bienvenidos til Hostel Revolution - en vennlig, liten, kjølt Backpacker hostel i den historiske delen av Quito. Laget av Backpackers for Backpackers, som foretrekker å bo i det gamle sentrum av Quito.

Hotel Revolution er en liten kapasitet (24 personer) kjølt ut hostel i den historiske delen av Quito. HR er i en kolonial type hus med tregulv og dekorative gipstak. Vi har en takterrasse med flott utsikt, rikelig rene og moderne bad og felles område / bar å henge ut og har et par øl med andre gjester.

HR er eieren drives av Matt og Maria, en australsk / ecuadoriansk par. Vi tilbyr en komfortabel base for å besøke Quitos beste aktivum - det vakre historiske sentrum - og alle de største attraksjonene er innen 30 minutters gange!. Vår beliggenhet i nærheten av Alameda Park gir oss også enkel tilgang til tre hoved busslinjer, tralle, Ecovia og metro.

Vi har en høyere andel av bad for gjester enn de fleste andre herberger grunnet vår mindre samlede kapasitet. Vi har flere felles områder: en TV-stue med 100s av DVDer, Takterrasse med bord, foosball, bbq og en flott utsikt, en bar / fellesrom med bok utveksling å ha et par øl inkludert daglig happy hour.

Vi tilbyr også en ren, fullt utstyrt kjøkken, tilpasset kart og informasjon, gratis Internett og Wi-Fi i hele huset, og et røykfritt innemiljø.

La Mariscal område med noen kule barer og internasjonale restauranter ligger bare 10 minutter med drosje eller buss (selv om vi tror el Centro er måten bedre!)

Viktig informasjon
Tidligste innsjekking er normalt 08:30 og nyeste er 11:30 bare som vi ikke har 24-timers resepsjon (vi gjør unntak for sen ankomst for mer enn ett døgn, men dette må bekreftes før bestilling, slik at vi kan organisere noen til å vente for deg) bare sene innsjekkinger bekreftet av oss er innlagt.
* Det er noe støy fra passerende trafikk
* Bagasjerom 25c en dag
* Vi er offisielt i løpet av det historiske sentrum av Quito som er roligere om natten. (Med unntak av La Ronda som er en best bevarte hemmelighet!). Hvis du ønsker å bo der de diskoteker og høyere priset restauranter vurdere å bo i Gringolandia / La Mariscal (men det er bare 10 minutter buss / taxi tur unna hvis du ønsker å besøke)
* Gyldig pass kreves av alle gjester
Volunteer nødvendig

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Les mer
   Anonym, Frankrike, Kvinnelig, 41+

Hostel Awards

 • 2010 Hoscar Vinner
 • 1ste
 • Land Ecuador
 • 2010 1ste Land Ecuador


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hostel Revolution Located at Los Rios N13-11 y Julio Castro, San Blas, Quito, , Quito.
Hostel Revolution
Ecuador
Quito Pinchincha Los Rios N13-11 y Julio Castro, San Blas, Quito
93% 332
-0.2162499 -78.5014772
Hostel Revolution
    Ledige rom     6 seng Blandet Sovesal     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Twin Privat Felles Bad     8 seng Blandet Sovesal