X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Hostel Villa Zorana

Domovinskog rata 20, Hvar, Kroatia

kart og veibeskrivelser


89%Rangering

  • 88%Verdi for pengene
  • 88%Sikkerhet
  • 86%Sted
  • 91%Personale
  • 90%Atmosphere
  • 93%Renslighet
  • 88%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra katamaran (liten ferge): Når du avslutter katamaran vil du lage en til høyre og følg spasertur langs kysten. Når du ser en steinstrand som er rett ved siden av klosteret, vil du se åtte trinnene som er ledende oppover. Venstre fra trappen vil du se en restaurant Đorđota Vartal (George hage). Du vil fortsette å lede oppover til du treffer hovedgaten Domovinskog rata, hvor du vil se huset vårt på høyre side. Det er et stort skilt leie en scooter. Det er huset vårt. Det er en trekant stopp som du vil se i tillegg til å bekrefte vår posisjon.

Her er retninger Hvis du kommer med bil fra havnen i Stari Grad eller Sucuraj:
Når du avslutter din ferje bare følg skiltene til byen Hvar. Når du ankommer i Hvar by må du gå til venstre på første store kryss. Ikke gå rett for senteret, gå til venstre for bensinstasjonen. Etter 200m er en annen veiskille. På dette krysset vil du se massevis av scootere til leie. Det er huset vårt.

Hvis du trenger mer informasjon om retninger eller du trenger en plukke opp bare ringe oss eller sende oss en e-post.
Plukk opp fra busstasjonen i Hvar by er gratis. Plukk opp fra havnen er ikke mulig fordi det er ingen kjøring tillatt i havn med unntak av taxi.
Hvis du vil at vi skal plukke deg opp fra havnen i Stari Grad (som er en by 17km fra Hvar by) prisen er 200kn. Taxi vil belaste deg fra 250KN til 350kn.
Hvis du vil at vi skal plukke deg opp fra havnen i Jelsa (en by 30 km fra Hvar by) prisen er 300KN. Taxi vil belaste deg fra 400kn til 450kn.
Prisen er for et hull bil opp til 4 person.

ADRESSE: Domovinskog RATA 20
Hvis du sjekker inn etter 19:00 vennligst kontakt oss.