X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Hostel Zeus

27 Sofokleous St, Aten, Hellas

kart og veibeskrivelser


75%Rangering

  • 81%Verdi for pengene
  • 71%Sikkerhet
  • 88%Sted
  • 82%Personale
  • 70%Atmosphere
  • 66%Renslighet
  • 64%Fasiliteter

Oversatt av Google 5 minutters gange fra Monastiraki og Akropolis.

Fra jernbanestasjonen: - ca 5 minutters gange fra Peloponnes togstasjonen - ta t-bane fra (Larissa Metro Station) på den røde linjen til Agios Dimitrios retning og gå av på Syntagma. Fra Syntagma ta metroen til Monastiraki og fra Monastiraki gå til Athinas Street og etter en fem minutters spasertur tar du til venstre i Sofokleous Street og fortsette til no. 27 som er vandrerhjemmet.

Hvis metro ikke kjører du kan gå til Monastiraki metro fra Syntagma ned Ermou street. Eller du kan ta en taxi 3-5 Max.

Fra flyplassen - komme til flyplassen metrostasjonen og deretter gå av på Monastiraki. Deretter gå over Athinas for fem minutter gaten og du vil nå den gaten som kalles Sofokleous. Ta til venstre, og du vil se "Zeus 'sign 20 meter foran.

Hvis metro ikke kjører du kan gå til Monastiraki metro fra Syntagma ned Ermou street. Eller du kan ta en taxi 3-5 Max.

ELLER

Du kan ta bussen X95 til Syntagma Sq. Fra Syntagma ta metroen til Monastiraki og fra Monastiraki gå til Athinas Street og etter en fem minutters spasertur tar du til venstre i Sofokleous Street og fortsette til no. 27 hvor vandrerhjemmet er.

Fra Pireaus - ta metroen til Monastiraki.and fra Monastiraki gå til Athinas Street og etter en fem minutters spasertur tar du til venstre i Sofokleous street og fortsette til no. 27 hvor vandrerhjemmet er.

Fra Syntagma Sq. ta metroen til Monastiraki og fra Monastiraki gå til Athinas Street og etter en fem minutters spasertur tar du til venstre i Sofokleous Street og fortsette til no. 27 hvor vandrerhjemmet er.

De metro billetter koster ca. 1,50 eller du kan kjøpe en 24 timers billett som koster ca 4 og kan brukes for turer til flyplassen og bybusser. Metro billett fra flyplassen til Athen koster rundt åtte. Og bussbillett fem.