X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hotel Ada Bihac

Put 5. korpusa., Bihac, Bosnia og Herzegovina

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hotel Ada ligger i utkanten av Bihac.

Byen Bihac ligger nær grensen til Kroatia, rett ved en av de vakreste elvene i Europa - Una River. Hotellet ble bygget i 2006, og tilbyr komfortable rom.

Hvert rom har bad, TV, telefon, samt en balkong med fantastisk utsikt over fossene i elva Una. Hotellet har en cocktailbar, hall for frokost med sitteplass for 110, som også brukes for å organisere seminarer og møter.

Hotellet Ada, restauranten Sunce og leiren Orljani ligger på nettstedet wich gir mulighet i sommermånedene for aktivt engasjement i vannsport i et økologisk rent miljø. Det er en stor parkeringsplass med en konstant tilsyn i komplekset.

Nyt din frokost i vår romslige frokostsalen, og holder kurs og konferanser i våre konferanserom. Hotellet har en tennisbane og rundt hotellet tilbyr en rekke sportsfasiliteter som sandvolleyball, basketball og fotball. Regionen er også perfekt for en rekke utflukter til den vakre naturen og elva like ved gir mulighet for fiske eller rafting.

Vær oppmerksom på:
For å fortsette med din reservasjon krever vi gyldig kredittkort. Det resterende beløpet for reservasjonen vil bli preauthorized og belastet ved ankomst dato for bestilling av Travelmed Hotels Group. For ikke gyldige kredittkort vil du motta en e-postvarsling. Vi krever svaret og gyldige kredittkortopplysninger innen 3 virkedager. Hvis du ikke oppgir gyldig kredittkortopplysninger innen 3 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Du må opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader.

Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Beliggenheten er utmerket (hvis du har en bil), i en stor park på den vakre elvebredden utenfor byen. Hvis du liker travle steder og bo i sentrum der puber og diskoteker er i rekkevidde til fots, er dette ikke et hotell. Hotellet var veldig rent, med en rekke fasiliteter, wifi fungerer svært godt. De ansatte er vennlige og hjelpsomme.
  Les mer
   Anonym, Ungarn, Kvinnelig, 25-30
 • Se alle omtaler »

Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Frokost inkludert
 • Kabel TV
 • Café
 • Direct Dial Telephone
 • Gratis parkering
 • Møterom
 • Restaurant


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Ada Bihac Located at Put 5. korpusa., , Bihac.
Hotel Ada Bihac
Bosnia And Herzegovina
Bihac 77000 Put 5. korpusa.
0% 1
44.8009538 15.9058803
Hotel Ada Bihac
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc