X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Ambra

via Caccianino 10, Milano, Italia

62%Rangering

 • 66%Verdi for pengene
 • 69%Sikkerhet
 • 63%Sted
 • 69%Personale
 • 57%Atmosphere
 • 49%Renslighet
 • 63%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
En typisk milanese villa atmosfære, på en ekte stille og rolig privat gate full av villaer og trær. Alle rommene er med tv farge, telefon, og nesten alle rommene har flott balkong utsikt.

Plese LES OGSÅ "General Notes" mens du gjør din reservasjon

Vi tilbyr også en frokost inkludert for priser fra € 22 per person. For lavere priser er alltid mulig å spise frokost for bare 3,50 euro per person.

Til tross for vi ligger i et svært rolig (ingen trafikk) street, er vi midt i en av de mest levende soner av milan, mellom tre viktige sykehus, to universiteter, og det største shoppingdistriktet Buenos Aires gaten (på bare 5 min gange) . Hotellet ligger bare 10-15min med trikk fra sentralstasjonen, og på 15 minutter med T-bane (6 stopp) fra sentrum (Duomo).

Mange restauranter og fastfoods i nabolaget, med måltider start fra € 4.

Den hjemmekoselige og innbydende ledelsen av hotellet er på hele disponering av sin kundebase, slik som å tilfredsstille alle forespørsler og kravene til gjestene, og å sikre at du har den mest hyggelig opphold mulig.

Tilgjengelige tjenester:
Resepsjon 24t (ingen portforbud)
Frokost inkludert (for priser fra € 22 per person, ellers it `s 3,5 euro per person)
Kredittkort aksepteres
TV
Gratis wi-fi i lobbyen og på rommene
Gratis bagasjeoppbevaring
Gratis bykart
Sengetøy og håndklær er inkludert
Hårføner, strykejern og vannkoker bruk i rommet
Tjenesten faks
Parkering (på forespørsel / / 10 € per natt)

Generelle merknader:
1 - Den grunnleggende allrom, er et spesialtilbud for grupper / familie som ønsker å bo i minimum 7 netter .. Sengetøy og håndklær er ikke inkludert for denne type rom og vil bli avtalt med kundene i henhold til deres behov. Etter avtale for denne type rom, vil prisen bli belastet på forhånd og vil være ikke refunderes.
2 - frokost inkludert for priser fra € 22 per person
3 - priser med ikke frokost inkludert kan fortsatt ha det for € 3,5 per person dersom de ønsker å
4-prisene lavere enn 15 € per person kunne ha mindre tjenester noen perioder: priser lavere enn € 15 per person er ikke inkludert sengetøy og håndklær.
5-bestillinger gjort med "debet"-kort eller "PayPal" må forlate et telefonnummer hvor vi kan nå dem i tilfelle vi trenger, og bør kontakte oss direkte og gi oss merke hvis de sjekker inn senere enn 15:00.
6 - avbestillingsregler er 48 timer før ankomst, ellers første natt bli belastet.
7 - for reservasjoner som inkluderer perioden fra 8 april 2014 til 14 april 2014 er ikke tillatt avlysningen og vil bli fulladet.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Frokost inkludert
 • Faksservice
 • Gratis internettilgang
 • Huishouding
 • Oppbevaring av bagasje
 • Parkering


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Ambra Located at via Caccianino 10, , Milan.
Hotel Ambra
Italy
Milan Milan 20131 via Caccianino 10
62% 208
45.4851430 9.2273080
Hotel Ambra
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Felles Bad     Enkelt Privat Felles Bad     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Felles Bad     3 seng Privat Felles Bad     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Felles Bad     4 seng Privat Felles Bad     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 5 seng Privat Felles Bad     Standard 6 seng Privat Felles Bad     Grunnleggende 6 seng Privat Felles Bad