X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Ani

5 Borka Talevski Street, Skopje, Makedonia

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hotel Ani tilbyr business, familie eller noen form for overnatting. Hotel Ani, som ligger i sentrum av byen, på tvers av det greske konsulatet, og tilbyr deg en optimal eller maksimalt nivå av komfort for å møte alle dine behov og forventninger. Isolert fra byens trafikk, men likevel nær største happenings, det gir deg rask og rasjonelt å fylle opp til yours oppgaver. I hotellets restaurant kan du få en kontinental frokost. Gjestene kan bruke på stedet privat parkeringsplass og i resepsjonen vil det alltid være noen til å svare på alle dine spørsmål og sørge for optimal sikkerhet. Ani Hotel har enkle og doble rom, egne toaletter, og også hotellet inkluderer en minibar.

Vennligst merk:

Hvis reservasjonen avbestilles innen 48 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt belastes.

Sjekk inn: 14:00
Sjekk ut: 10:00

Når du har bekreftet din bestilling Travelmed vil forhåndsgodkjenne kredittkortet for balansen forfaller og betaling vil bli gjort på ankomstdagen. I det usannsynlige tilfellet at kortet ikke kan preauthorized for det resterende beløpet vil du motta en e-post som varsler deg om dette. Du må svare på denne meldingen med gyldige kredittkortopplysninger innen 3 dager. Unnlatelse av å gjøre det kan resultere i kansellering av din reservasjon.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Klimaanlegg
  • Bar
  • Frokost er ikke inkludert
  • Internettilgang
  • Minibar
  • Parkering
  • Restaurant


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Ani Located at 5 Borka Talevski Street, , Skopje.
Hotel Ani
Macedonia
Skopje 1000 5 Borka Talevski Street
0% 5
41.9977577 21.4216125
Hotel Ani
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc