X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Beefang

Kirchenallee 26, Hamburg, Tyskland

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hotel BeeFang er locateted i byen Hamburg, som ligger rett overfor sentralstasjonen, med lett tilgang til all transport og en direkte forbindelse til og fra flyplassen.

Start dagen i Hamburg på vår frokostbuffet. Vår buffet inneholder et utvalg av ulike kjøttpålegg og oster, müsli, ulike cornflakes, frokostblandinger, frisk frukt og mye mer. Uansett om du er her i forretninger eller for sightseeing, er Hotel BeeFang akkurat det rette stedet for deg i Hamburg! Vi ønsker deg velkommen her, og ønsker deg et hyggelig opphold i Hamburg.

Ekstra: Bredbånd Internett-tilkobling og trådløs Lan gir deg fleksibilitet til å få tilgang til Internett med din bærbare for hver bedrift og reiseinformasjon.

Info-Point: Få litt nyttig informasjon om Hamburg og en by-kart over Hamburg gratis på vår info-Point.

Søk etter tilgjengelighet


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Beefang Located at Kirchenallee 26, , Hamburg.
Hotel Beefang
Germany
Hamburg Hamburg 20099 Kirchenallee 26
0% 42
53.5555552 10.0074934
Hotel Beefang
    Ledige rom     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 5 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Enkelt Privat Felles Bad     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Twin Privat Felles Bad