X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Beefang

Kirchenallee 26, Hamburg, Tyskland

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hotel BeeFang er locateted i byen Hamburg, som ligger rett overfor sentralstasjonen, med lett tilgang til all transport og en direkte forbindelse til og fra flyplassen.

Start dagen i Hamburg på vårt frokostbuffé. Vår buffet inneholder et utvalg av ulike kjøttpålegg, ost, müsli, ulike cornflakes, frokostblandinger, frisk frukt og mye mer. Uansett om du er her for forretninger eller for sightseeing, er Hotel BeeFang akkurat det rette stedet for deg i Hamburg! Vi ønsker deg velkommen her og ønsker deg et hyggelig opphold i Hamburg.

Ekstra: Bredbånd internett-tilkoblinger og Wireless Lan gir deg fleksibilitet til å få tilgang til Internett med din bærbare PC for hver bedrift og reiseinformasjon.

Info-Point: Få noen nyttig informasjon om Hamburg og en by-kart over Hamburg gratis på vår info-Point.

Søk etter tilgjengelighet


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Beefang Located at Kirchenallee 26, , Hamburg.
Hotel Beefang
Germany
Hamburg Hamburg 20099 Kirchenallee 26
0% 42
53.5555552 10.0074934
Hotel Beefang
    Ledige rom     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 5 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Enkelt Privat Felles Bad     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Twin Privat Felles Bad