X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Bellerive

38 Bd de la Corniche ,Ain Diab, Casablanca, Marokko

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hotellets ansatte er vennlige og profesjonelle, og gir personlig service til alle gjester. Våkn opp til en gratis kontinental frokost, og sørg for å starte dagen akkurat.

Med utsikt over den storslåtte Atlanterhavet, kan skilte med en førsteklasses beliggenhet på Corniche, en av de mest livlige og berømte områder av byen. For å gjøre oppholdet fornøyelig, tilbyr hotellet også en restaurant på stedet og bar, concierge, 24-timers romservice, utendørsbasseng og møtefasiliteter.

Gjester på hotellet er ikke langt fra mange av byens store attraksjoner som Hassan II moskeen, Old Medina, Place Mohamed V og Ville Nouvelle.

Hotel Bellerive har 37 smakfullt innredede gjesterom. Hvert gjesterom er utstyrt med moderne fasiliteter for komfort og bekvemmelighet av forretnings-og fritidsreisende. The Hotel Bellerive er praktisk til restauranter, shopping og underholdning.

Søk etter tilgjengelighet


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Bellerive Located at 38 Bd de la Corniche ,Ain Diab, , Casablanca.
Hotel Bellerive
Morocco
Casablanca 20050 38 Bd de la Corniche ,Ain Diab
0% 27
33.5926906 -7.6784133
Hotel Bellerive
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc