X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Bellerive

38 Bd de la Corniche ,Ain Diab, Casablanca, Marokko

74%Rangering

  • 80%Verdi for pengene
  • 60%Sikkerhet
  • 100%Sted
  • 60%Personale
  • 80%Atmosphere
  • 60%Renslighet
  • 80%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hotellets ansatte er vennlige og profesjonelle, og gir personlig service til alle gjester. Våkn opp til en gratis kontinental frokost og sørg for å starte dagen akkurat.

Dette hotellet har utsikt over praktfulle Atlanterhavet, har en førsteklasses beliggenhet på Corniche, en av de mest livlige og kjente områder av byen. For å gjøre oppholdet hyggelig, tilbyr også en restaurant på stedet og bar, concierge, 24-timers room service, utendørsbasseng og møtelokaler.

Gjester på hotellet er ikke langt fra mange av byens store attraksjoner som Hassan II Grand Mosque, Old Medina, Place Mohamed V og Ville Nouvelle.

Hotel Bellerive har 37 smakfullt innredede rom. Gjesterommene er utstyrt med moderne fasiliteter for komfort og bekvemmelighet av forretnings- og fritidsreisende alike. Hotel Bellerive er praktisk å restauranter, shopping og underholdning.

Søk etter tilgjengelighet


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Bellerive Located at 38 Bd de la Corniche ,Ain Diab, , Casablanca.
Hotel Bellerive
Morocco
Casablanca 20050 38 Bd de la Corniche ,Ain Diab
74% 28
33.5926906 -7.6784133
Hotel Bellerive
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc