X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Bellevue Amman

840385 Amman, Amman, Jordan

ingen rangering

0 Omtaler
 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
The Belle Vue Hotel Amman, med sin futuristiske design, er et av de nyeste hotellene i byen. Hotellet ligger i hjertet av Jabal Amman området, sentrum av den diplomatiske, corporate og underholdning distriktet i byen. Belle Vue Hotel Amman tilbyr luksuriøse kvalitet og overnattingssteder satt i en avslappende, elegant og innbydende atmosfære.
Gjestene vil bli møtt med endeløse muligheter for forretninger og spisesteder. En enkel, men likevel elegant setting, Taj hele dagen restaurant som serverer buffet til frokost, lunsj og middag sammen med et bredt utvalg av kontinentale retter fra a la carte-menyen inkludert kombinerte elementer av ulike regionale matvarer resultat i kreative og vakkert presentert retter. En kombinasjon av moderne og tradisjonelle, italienske restauranten serverer sesongens lekreste italienske retter, fersk pizza, hjemmelaget pasta og sjømat, også med en åpen terrasse som serverer tradisjonelle italienske tørre cocktails. Uansett humør eller tempo, enten gjennomføre et uformelt møte eller en forretningslunsj, Down Town tilbyr den perfekte settingen for deg og din gjest i komforten av vår innendørs spisestue, eller i en avslappende atmosfære av vår åpen terrasse. Down Town ligger på lobby-nivå og er tilgjengelig gjennom en egen inngang. VIP-gjester kan dra nytte av ekstra fasiliteter, personlig service og ypperlig gjestfrihet i vår eksklusive Club Lounge. De kan benytte seg av sine personlige, private salong som tilbyr gratis frokost, snacks og cocktailer om kvelden. Salongen tilbyr også en fantastisk utsikt over Amman. Hverdag som kaoset av moderne liv overgrep oss, trenger vi å revitalisere; å tillate energi å gå tilbake til en uanstrengt flyt innenfra, og vi er dedikert til å hjelpe gjestene bygge sine egne lagre av energi. Alle dine behov er forventet og fornøyd ved å tilby omfattende varme fasiliteter, inkludert dampbad, badstuer, boblebad, og fullt utstyrt treningsrom med den nyeste kondisjons-utstyr, frivekter, sammen med massasjerom, massører og rekke helsemessige menyer. Tilgjengelig for våre gjester er en bredt ringte av forretningsmessig fasiliteter, inkludert et fullservice forretningssenter, fleksible møteplasser med fem funksjon dagslys rom, en dedikert møter concierge, og en omfattende portefølje av bankett-og konferansetjenester.
Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du må opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: Kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svarer på e vår i løpet av 2 arbeidsdager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Klimaanlegg
 • Frokost inkludert
 • Heis
 • Trening
 • Haardrogers
 • Internettilgang
 • Parkering
 • Restaurant
 • tilkomst for rullestolbrukere


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Bellevue Amman Located at 840385 Amman, , Amman.
Hotel Bellevue Amman
Jordan
Amman 11184 840385 Amman
0% 0
31.9509970 35.9163236
Hotel Bellevue Amman
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc