X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Cluj - Tulip Inn Sunny Hill

Str. Fagetului, nr.31A, Cluj Napoca, Romania

ingen rangering

0 Omtaler
 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Beleilig plassert rundt 2 km fra European Road E60 fra Cluj Napoca til Turda i Str. Fagetului, nr.31A, Hotel Cluj - Tulip Inn Sunny Hill som en del av Chain Golde Tulip er et perfekt sted for forretningsreisende og fritidsreisende, og drar nytte av nærhet til mange multinasjonale og lokale bedrifter. Hotel Clujsheltered fra travelheten i travle byen, Tulip Inn Sunny Hill, som tilbyr fred i Cluj hoteller kan ikke tilby. Dette hotellet i Cluj ligger bare 10 minutter fra sentrum, landskapet virker løsrevet fra fortellingen om "Once upon a time" ... den Faget Forest. Cluj hotellet Tulip Inn Sunny Hill oppgave er å tilfredsstille kundene, gi dem den luksus å føle den viktigste gjesten, Hotel Cluj Tulip Inn Sunny Hill i noen av de 50 rommene nøye innredet, utstyrt med alle fasiliteter som er nødvendig for et eksepsjonelt opphold . I motsetning til andre hoteller i Cluj, og tilbyr Cluj Hotel Tulip Inn Sunny Hill muligheten til å bruke tid på den solfylte kysten av bakken i skyggen av skogen og røye å gjøre noen fotturer. Hotel ClujTulip Inn Sunny Hill er en av de nyeste hotellene i Cluj hvor forretningsreisende og fritids ikke er to sider av samme sak. Cluj Hotellet tilbyr komfortable rom med aircondition, gratis trådløst internett og fritid en kan bruke våre fasiliteter som badstue, boblebad, massasje og fitness, men også en utendørsterrasse. Det gir også dine konferanserom for arrangementer og feiringer av høy kvalitet. For turer sentrum, flyplass, jernbanestasjon, eller andre reisemål i byen vil vi gi 24 timer med bil og sjåfør fasiliteter.
Hotel Cluj - Tulip Inn Sunny Hill - vil tilby overnatting i Cluj, de fire-stjerners rom eller luksus suites.There finnes forskjellige typer rom, fra enkeltrom, dobbeltrom, suiter og luksuriøse suiter med alle slags trøst for eksempel et bad med dusj, jacuzzi, hårtørrer, safe, minibar, direkte telefon, TV og trådløst internett. For å gjøre overnatting i Cluj, selv hyggelig, tilbyr Tulip Inn Sunny Hill gratis room service.
Denne sommeren konferanserom tilbys gratis til pakker.
Forretningsmøter, enten som målgruppe er klienter, samarbeidspartnere, potensielle kunder eller ansatte, innebærer alltid en stor responsibility.Whatever sin natur, bør ditt arrangement blir en suksess!
Tulip Inn Sunny Hill tilbyr komplette løsninger for et vellykket arrangement: 4 konferanserom som ligger i hotellet i Cluj med et samlet areal på 320 kvm og en total kapasitet på 200, 160, 60 eller 40 seter, teater stil kapasitet varierer avhengig av modus innstillinger.
Konferansesaler av Tulip Inn Sunny Hill i Cluj-Napoca er ideelle for: forretningsmøter, konferanser, teambuilding, opplæring, produktlanseringer, presentasjoner.
Konferanserom Cluj fasiliteter er: Projektorer, lerret, flippover og forbruksvarer, lydanlegg, trådløse mikrofoner, trådløst internett og kabel, klimaanlegg, naturlig lys.
Conference Hall Cluj - George Cosbuc kapasitet:
-160 Gjester. Teater
-80 Pers. Class
-50 Pers. U form
Conference Hall Cluj - Mihai Eminescu, kapasitet
-60 Pers. Teater
-40 Pers. Class
-25 Pers. U form
Conference Hall Cluj - Ion Creanga, kapasitet
-40 Pers. Teater
-30 Pers. Class
-17 Pers. U form
Conference Hall Cluj - Goga, kapasitet
-200 Gjester. Teater
-100 Gjester. Class
-80 Pers. U form
Conference Hall Cluj - Lucian Blaga kapasitet:
-25 Pers. Teater
-20 Pers. Class
-16 Pers. U form
Uavhengig av hendelsen, konferanserom på hotellet Tulip Inn Sunny Hill i Cluj Napoca er det ideelle valget!
Fra hotellet Tulip Inn Sunny Hill i Cluj Napoca vil du finne den perfekte balansen mellom den høyeste grad av komfort, på den ene siden og det naturlige landskapet, Faget skogsområde, på den annen side. Hotellet tilbyr:
- Plus rom Cluj
- Bank Cluj
- Cluj private parter
Avhengig av dine preferanser Tulip Inn - Sunny Hill tilbyr en intim og sjarmerende, disse rommene pluss Cluj:
- Rustic Restaurant
- Club med moderne design
- Overbygd terrasse
Banqueting Cluj
Life of hver elev / student end-stage studier av organuizarea er preget av partene. Tulip Inn Sunny Hill i Cluj-Napoca, kommer til deg med Cluj bankettsaler å velge ett av følgende:
- Sunny Hill Restaurant
- Rustic Restaurant
- Club modernisering utforming
- Overbygd terrasse
Private parter Cluj
For din vellykket arrangement, foreslår å holde private fester på Tulip Inn Sunny Hill i Cluj. Hotellet tilbyr:
- Sunny Hill Restaurant
- Rustic Restaurant
- Club med moderne design
Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du har opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svare på epost våre innen 2 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Klimaanlegg
 • Bar
 • Frokost inkludert
 • Business centre
 • Gratis internettilgang
 • Haardrogers
 • Minibar
 • Nattklubb
 • Restaurant
 • Safe
 • tilkomst for rullestolbrukere


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Cluj - Tulip Inn Sunny Hill Located at Str. Fagetului, nr.31A, , Cluj Napoca.
Hotel Cluj - Tulip Inn Sunny Hill
Romania
Cluj Napoca 400497 Str. Fagetului, nr.31A
0% 0
46.7164742 23.5760807
Hotel Cluj - Tulip Inn Sunny Hill
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc