X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Dijana - Pirot

Milutina Velimirovica bb, Pirot, Serbia

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Villa Diana er et fullt utstyrt catering anlegget, som ligger i en rolig del av Pirot, bare fem minutters kjøring fra sentrum av byen. Rom og leiligheter vil tilfredsstille dine største behov, enten oppholdet er for business, turist eller forbigående. Vårt tilbud som mål å møte behovene og ønskene til den moderne gjest. Vi kan organisere ulike feiringer: bryllup, bursdager, promenadekonsert netter, familie feiringer og business for oss er det en glede. Det er til gjestenes disposisjon bankettsal og den lille festsal. Vi er i stand til å gi overnattingstjenester for 30 personer. Vi har fire dobbeltrom, fem rom med king size-seng, to enkeltrom og tre luksussuiter, med mulighet for å legge en ekstra seng. Hvert rom inneholder: LCD-TV, air condition, kjøleskap, telefon, trådløs Internett-tilgang (Wi-Fi), og moderne bad. Leiligheter med en høy grad av komfort har også: mini-bar og moderne kjøkken. Resepsjonen står til tjeneste 24 timer i døgnet, en vakker hage med en fontene. Gildehall har en kapasitet opp til 280 gjester, ideell plass for store feiringer som vil bli husket. Lite rom, for opp til 80 gjester, og er utstyrt med moderne og tilbyr et mer intimt miljø for feiring av den mindre typen. Svært komfortable og luftkondisjonerte rom, en scene for musikere og et dansegulv. En mulighet til å lage en meny, en stor parkeringsplass, en stor park med gangstier, fontener og en liten innsjø, mulighet for å organisere seremonien og ekteskapet seremoni i hagen. Gitt det høye nivået behovene til moderne forretningsmetoder, forretningsfolk, setter vi til disposisjon for en konferansesal for å holde presentasjoner, kampanjer, pressekonferanser, møter, diskusjoner, seminarer, forelesninger, pedagogiske filmer og lignende. Moderne interiør tilbyr deg alle de tekniske egenskapene til å opprettholde alle aspekter av konferansen. Ved å samle sine kreative og forretningspotensial, har vi utstyrt plass der du fritt og med full diskresjon, kan du fortsette å jobbe og private samlinger.
Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du har opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svare på epost våre innen 2 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Klimaanlegg
  • Frokost inkludert
  • Internettilgang
  • Parkering
  • Restaurant


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Dijana - Pirot Located at Milutina Velimirovica bb, , Pirot.
Hotel Dijana - Pirot
Serbia
Pirot 18300 Milutina Velimirovica bb
0% 1
43.1526006 22.5614547
Hotel Dijana - Pirot
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc