X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Fiorita

Via Fiume 20, Firenze, Italia

94%Rangering

  • 100%Verdi for pengene
  • 80%Sikkerhet
  • 100%Sted
  • 100%Personale
  • 100%Atmosphere
  • 100%Renslighet
  • 80%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hotel Fiorita ligger i det historiske og kommersielle sentrum av Firenze, bare 30 meter fra sentralbanestasjonen (S.Maria Novella), Air Terminal og kongressenteret. Det er en parkeringsplass i nærheten eller en garasje er også tilgjengelig for 18 per dag.

Vi er et nylig renovert to-stjerners hotell tilbyr nå høyere kvalitet på tjenestene inkludert komfortable rom med eget bad, satellitt farge-TV, minibar, direkte telefon, hårføner, safe og luftkondisjonering. Vi har også noen rom som ikke vender ut mot gaten og er veldig rolig og andre med en balkong med utsikt over katedralen.

Vi er lokalisert i nærheten av flere dagligvarebutikker. Firenzes sentralstasjon, Santa Maria Novella, ligger fem (5) minutter gangavstand fra oss. Peretola / Amerigo Vespucci Flyplassen ligger ca 20 minutter med taxi og det nærmeste bussholdeplass ligger rett over gaten fra oss i Piazza Stazione.

Vi aksepterer VISA, AMEX, JBC, Diners og MasterCard. Det er et TV-rom og leserom til disposisjon for våre kunder og en kald frokostbuffé er inkludert i våre priser.

Innsjekking: mulig til enhver tid, rommene er klar ved 12:30
Sjekk ut: 11:30 am.
Bagasjeoppbevaring: Tilgjengelig både ved ankomst og etter sjekk ut.
Car Rental: Innen gangavstand fra hotellet og inkluderer Hertz, Avis og andre.
Priser: Per rom per natt.
Sted: Den tredje etasje av bygningen (heis).
Flerspråklig personell: engelsk, fransk, tysk og spansk.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Frokost inkludert
  • Oppbevaring av bagasje


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Fiorita Located at Via Fiume 20, , Florence.
Hotel Fiorita
Italy
Florence Via Fiume 20
94% 14
43.7774463 11.2500429
Hotel Fiorita
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Felles Bad     Grunnleggende Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 4 seng Privat Rom Med Bad/wc