X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Francois

Rue Borgval, 15, Brussel, Belgia

63%Rangering

  • 63%Verdi for pengene
  • 66%Sikkerhet
  • 93%Sted
  • 65%Personale
  • 50%Atmosphere
  • 52%Renslighet
  • 52%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Velkommen til Hotel Francois!

Hvis du er ute etter en kul og lite hotell, ung tenkende og behagelig, til en rimelig pris, og på nært hold av Brussel turistiske området, ikke gå videre, Hotel Francois er hva du leter etter!

VÅRE SOVEROM

Vi tilbyr deg romslige soverom med bad og / eller dusj, og for stramme budsjetter noen av våre rom er foreslått på € 45 / natt. Den billigste rom tilbudt (€ 45,00) kommer med vask på rommet og felles toalett på gulvet: Dusjer er ikke gitt når du bestiller denne type rom

MERK: Våre Basic Dobbeltrom har ingen tilgang til dusj - kommer med vask på rommet og felles toalett på gulvet: NO DUSJ

Våre tremannsrom har en dobbeltseng og en enkeltseng

Hotel Francois ligger i nærheten av et sted i den gamle delen av kylling markedet, skilles i dag av Anspach Boulevard, er det dominert av en overbygd marked også kalt "halle" bygge un 1881.

Dette stedet er det gamle St-Gery øy dannet av Senne.

Quartier Saint-Gery:

Ultra kul, pulserende, trendy, stilig og summende: Dansaert distrikter tiltrekker seg mye oppmerksomhet! Det er i denne svært distriktet, omtrent femten år siden, at geniet av en håndfull designere som gjorde Brussel avant-garde byen den er i dag, eksploderte. Stadig i spotlights, har Dansaert distriktet vunnet hjertet ikke bare av designerne og de ledende motehusene, som Strelli, men også for allmennheten, takket være sin magi. Motedesignere, stylister, gullsmeder og milliners alike slå silke, ull, kasjmir og lin i eksepsjonelt vakre elementer, noen produsert i svært begrensede mengder. Under turen mellom de trendy Saint-Gery distrikter, med sine mange livlige kafeer og Brussel 'kanalen, vil du være i stand til å få et glimt av de spor av tid.

Kjølige rom på kule priser!

Hotel Francois har rom til utrolig lav pris for Brussel! Ta en titt på våre priser og ikke nøl med å gjøre en bestilling. Vi vil gjøre vårt beste for å sikre deg et hyggelig opphold i Brussel.

Sulten? Gå til Martin

Uten pretention, et lite sympatisk restaurant med et utvalg av god mat og enkel pasta (en av disse med pølse!). Sixties dekorasjon, kul tjeneste og fancy viner.

For de som ikke vet det ennå, Martin var en tapt kattunge, som fant et hjem med et ungt par. De fikk veldig fastly funnet av den lille kjærlig dyr. Det er derfor han ble valgt til å være dukke av restauranten. Restauranten har blitt installert i det tidligere mottak av et lite familiedrevet hotell, som ligger like ved siden av Saint Gery Hall.

MERK: Våre Basic Dobbeltrom har ingen tilgang til dusj - kommer med vask på rommet og felles toalett på gulvet: NO DUSJ

Søk etter tilgjengelighet


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Francois Located at Rue Borgval, 15, , Brussels.
Hotel Francois
Belgium
Brussels Brussels 1000 Rue Borgval, 15
63% 522
50.8475119 4.3483328
Hotel Francois
    Ledige rom     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior Privat Dobbeltseng Felles Bad     Superior 3 seng Privat Rom Med Bad/wc