X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Francois

Rue Borgval, 15, Brussel, Belgia

55%Rangering

  • 55%Verdi for pengene
  • 68%Sikkerhet
  • 83%Sted
  • 62%Personale
  • 42%Atmosphere
  • 38%Renslighet
  • 35%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Velkommen til Hotel Francois!

Hvis du er ute etter en kul og lite hotell, unge tenkende og behagelig, til en rimelig pris, og på nært hold av Brussel turistområdet, ikke går videre, er Hotel Francois hva du leter etter!

Våre soverom

Begynn Pris 20 € for en dorm seng
normal pris for privat start 50 €

Våre tremannsrom har en dobbeltseng og en enkeltseng

Hotel Francois ligger i nærheten av et sted i den gamle delen av kyllingmarkedet, separert i dag av Anspach Boulevard, det er dominert av en overbygd marked også kalt 'halle "bygge un 1881.

Dette stedet er den gamle St-Gery øya dannet av Senne.

Quartier Saint-Gery:

Ultra kult, levende, trendy, stilig og summende: Dansaert distrikter tiltrekker seg mye oppmerksomhet! Det er i dette svært distriktet, omtrent femten år siden, at det geniale med en håndfull av designere som har gjort Brussel avant-garde byen den er i dag, eksploderte. Stadig i spotlights, har Dansaert distriktet vunnet hjertet ikke bare av designerne og de ledende motehus, som Strelli, men også for allmennheten, takket være sin magi. Motedesignere, stylister, gullsmeder og milliners alike slå silke, ull, kasjmir og sengetøy i eksepsjonelt vakre elementer, noen produsert i svært begrensede mengder. Under turen mellom de trendy Saint-Gery distrikter, med sine mange livlige kafeer, og Brussel kanalen, vil du være i stand til å få et glimt av de spor av tid.

Cool rommene på kule priser!

Hotel Francois tilbyr rom på utrolig lav pris for Brussel! Ta en titt på våre priser, og ikke nøl med å gjøre en bestilling. Vi vil gjøre vårt beste for å garantere deg et hyggelig opphold i Brussel.

Sulten? Gå til Martin

Uten pretention, et lite sympatisk restaurant med et utvalg av god mat og enkel pasta (en av disse med pølse!). Sixties dekorasjon, kjølig service og fancy viner.

For de som ikke vet det ennå, Martin var en tapt kattunge, som fant et hjem med et ungt par. De fikk veldig fastly funnet av den lille kjærlig dyr. Det er derfor han ble valgt til å være dukke av restauranten. Restauranten har blitt installert i det tidligere mottak av et lite familiedrevet hotell, som ligger like ved siden av Saint Gery Hall.

MERK: Vår grunnleggende Dobbeltrom har ingen tilgang til dusj - kommer med vask på rommet og felles toalett på gulvet: NO DUSJ

Søk etter tilgjengelighet


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Francois Located at Rue Borgval, 15, , Brussels.
Hotel Francois
Belgium
Brussels Brussels 1000 Rue Borgval, 15
55% 554
50.8475119 4.3483328
Hotel Francois
    Ledige rom     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 6 seng Sovesal For Menn Rom Med Bad/wc