X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Giuggioli

Via Germanico 198, Roma, Italia

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Helt nylig ombygd (Januar 2004) Hotel Giuggioli tilbyr kvalitets standard på service og overnatting i vakre og rolige omgivelser i 'Prati'.

Hotellet fleksibel, luksuriøse og personlig, har en indre av enkle naturlige farger og teksturer, inkludert mørk skog kombinert med toner av perlegrå, levende grått og svart. Konstruert i første etasje i en prakt '900-tallsbygning, er Hotel Giuggioli intim og vennlig - med bare ni rom med eget bad, hvordan kunne det være noe annet?

Hotel Giuggioli innen bekvem rekkevidde av alle de viktigste turistattraksjonene og ligger bare noen få skritt fra Piazza del Popolo, tilbyr 9 eksklusive rom i en fullstendig dedikasjon til minimalisme. Sollys supplert med varme elektriske lyseffekter og enkle lamper, glaserte krystaller og wenge-tre gir en moderne tolkning av komfort og luksus.

Alle rommene på Hotel Giuggioli har eget bad og innredet til en høy standard med gjestenes komfort i tankene: uavhengig air-condition og oppvarming, telefon, TV, safe, mini kjøleskap bar, hårføner. Hotelltjenester inkluderer romservice, flybestillinger, taxi pick-up service fra / til flyplassen, halv / helpensjon avtaler med de beste restaurantene i nærheten, turistguidebøker, suvenirer, sykler / scooter / leiebil, internet point, pre -betalt internasjonale telefonkort, guidede turer med flerspråklig talende guide, valutaveksling, tog / museer / konserter / teater bestillinger exc.

Gjestene kan nyte en drink, slappe av etter en dag med sightseeing i den "evige stad", eller bare snakke med familie og venner i hotellets eksklusive bar åpen til midnatt. Aircondition, og designet til en høy standard, baren serverer drinker, cocktailer, snacks, aperitiffer, italiensk vin og ost smaker fra en fantasifull meny. Meget attraktiv meny er tilgjengelig direkte inn i rommene (på forespørsel)

Avbestillingsregler 72 timer

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Klimaanlegg
  • Frokost inkludert
  • Heis
  • Haardrogers
  • Minibar


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Giuggioli Located at Via Germanico 198, , Rome.
Hotel Giuggioli
Italy
Rome 00192 Via Germanico 198
0% 3
41.9090004 12.4631004
Hotel Giuggioli
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc