X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Golf-Krusevac

Gavrila Principa 74, Gavrila Principa 74, Krusevac, Serbia

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Elegante rommene på dette hotellet er ferdig med badekar eller dusj med hydro-massasje og toalett, telefon, kabel-TV og minibar (fylles opp på forespørsel), internett, hårføner, buksepresse, safe og air condition. Hotellets tjenester inkluderer også frokost, 24 timers romservice og parkering på hotellet, forretningstjenester, bilutleie, catering-bankett service, byguide, bykart, bytur, renseri, Rengjøring, møtefasiliteter i nærheten, aviser. Restaurant på Golf Hotel står til tjeneste under ditt opphold på dette luksushotellet, eller slapper av i hyggelige omgivelser mens du nyter måltidet. Vår restaurant serverer en deilig frokost, lunsj og kvelds. Drinker er tilgjengelig, fra nasjonale og internasjonale kvalitetsviner og brennevin til ikke-alkoholikere drikker og ulike typer kaffe. Nybygg Restaurant er for 210 personer. Det er en annen restaurant for 180 personer.

Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du har opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svare på epost våre innen 2 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Klimaanlegg
  • Frokost inkludert
  • Internettilgang
  • Minibar
  • Restaurant


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Golf-Krusevac Located at Gavrila Principa 74, Gavrila Principa 74, Krusevac.
Hotel Golf-Krusevac
Serbia
Krusevac 37000 Gavrila Principa 74, Gavrila Principa 74
0% 0
43.5645182 21.3477015
Hotel Golf-Krusevac
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc