X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Green Forum-Bucharest

Str. Pictor Barbu Iscovescu 19, Sector 1, Str. Pictor Barbu Iscovescu 19, Sector 1, Buchuresti, Romania

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
En 3-stjerners boutiquehotell med en forskjell Green Forum Hotel, kombinerer helt nye og smakfullt innredede rom med de uunnværlige funksjoner som kreves av den moderne og kresne forretningsreisende og fritidsreisende: romslige suiter og rom med høyhastighets internettilgang overalt (både trådløst og kabel ), svært effektiv tjeneste døgnet rundt, samt deilig mat laget med organiske ingredienser.

Restauranten på Green Forum tilbyr både lokal og internasjonal mat til frokost, lunsj og middag. Hva gjør det annerledes og unik i Bucuresti er dens eiere lidenskap for tradisjonelle rumenske retter med kun naturlige og organiske ingredienser som stammer fra sin landeiendom.

The Green Forum ligger beleilig til i den opp-markedet delen av Bucuresti, også referert til som Primaverii kvarter, like i nærheten av Herastrau Park og virksomheten og finansdistriktet. Det er betjent av en lokal undergrunnsstasjon (Aviatorilor) med busser som kjører bare noen få minutters gange fra hotellet. Flybusser organiseres av hotellet tar tjue minutter i gjennomsnitt, og er forsikret av eierne bilparken som kan romme mindre eller større grupper av reisende.

Green Forum Hotellet tilbyr sine kunder en total av 14 rom i en varm atmosfære, full av eleganse og komfort. Rommene på Green Forum er elegante, romslige og rolige. Hvert rom er på størrelse med en suite og er utstyrt med direkte telefonlinjer, høyhastighets internett (både kabel og trådløst), fjernstyrt klimaanlegg, plasma-TV-skjermer, safe og mini-bar samt fullt utstyrte bad (inkludert morgenkåpe).

Tjenestene:
Green Forum Hotel sørger for sine gjester transport med auto Daimler eller avhengig av sesong og trenger Jeep Grand Cherokee. Prisen er 100 Euro / dag (14 timer). - Bar og restaurant; - Parkering; - Bestilling taxi; - Lei en bil; - Roomservice (07:00-12:00); - Informasjon og bestilling variasjon; - Vekk opp samtalen; - Lagring av verdier; - Gratis høyhastighets internett-tjenester (kabel og trådløst); - Telefon med direkte tilgang til internasjonal; - Vaskeritjeneste;

Restauranten tilbyr et utvalg av avslappet eller formell måltider avhengig av anledningen. Vår meny inneholder rumenske og internasjonale retter. Vi bruker kun økologiske ingredienser som stammer fra eiere eiendom ligger i den rumenske landsbygda. Dermed er vi stolte av å bruke kun produkter som er i sesong når tilbyr lokale retter. Vi kan også ta imot større grupper på opp til 45 gjester til lunsj eller middag!
- For å fortsette med din reservasjon vi krever gyldig kredittkort. Det resterende beløpet av beløpet vil bli preauthorized og belastet ved ankomst dato for bestilling av Travelmed Hotels Group. For ikke gyldige kredittkort vil du motta en e-postvarsling. Vi krever svaret og gyldige kredittkortopplysninger innen 3 virkedager. Hvis du ikke oppgir gyldig kredittkortopplysninger innen 3 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Du må opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Klimaanlegg
  • Bar
  • Frokost inkludert
  • Vaskeritjenester
  • Minibar
  • Parkering
  • Restaurant
  • Safe


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Green Forum-Bucharest Located at Str. Pictor Barbu Iscovescu 19, Sector 1, Str. Pictor Barbu Iscovescu 19, Sector 1, Bucharest.
Hotel Green Forum-Bucharest
Romania
Bucharest Str. Pictor Barbu Iscovescu 19, Sector 1, Str. Pictor Barbu Iscovescu 19, Sector 1
0% 0
44.4660392 26.0893106
Hotel Green Forum-Bucharest
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc