X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Hayat-Sarajevo

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hotel Hayat er 3-stjerners hotell med en moderne standard, ligger i den gamle delen av Sarajevo. En lett tur på noen få minutter tar deg til Bascarsija, den mest attraktive delen av byen, hvor du kan finne kulturelle og historiske monumenter, attraktive restauranter og forretningssentre.

Med sine komfortable rom og god mat med frokost og lunsj inkludert, er Hotel Hayat et ideelt valg for ferie- og forretningsreisende til Sarajevo. Den klimatiserte restauranten kan skilte med en hyggelig atmosfære, og tilbyr et bredt utvalg av lokale og internasjonale retter. Utvalget inkluderer kalde forretter, supper, varme sideretter, fisk, stekte retter, grillmat, salater og desserter. Restauranten har 80 sitteplasser og er ideell for å organisere alle slags festligheter, feiringer, kampanjer, konferanser, forretningsmøter, bryllup, bursdager og andre.

Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du har opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svare på epost våre innen 2 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Bar
  • Frokost inkludert
  • Haardrogers
  • Vaskeritjenester
  • Parkering
  • Restaurant


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Hayat-Sarajevo Located at Abdesthana 27, , Sarajevo.
Hotel Hayat-Sarajevo
Bosnia And Herzegovina
Sarajevo 71000 Abdesthana 27,
0% 0
43.8513648 18.3936882
Hotel Hayat-Sarajevo
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc