X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hotel Hecco Deluxe-Sarajevo

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hotel Divan ligger i gaten Ferhadija nr. 2 i en svært sentrum av Sarajevo. Dens plassert på topp fire etasjene i den eneste sky stige som ligger på hoved turområde. Building av dens selv har spesielle kulturelle og historiske røtter og under beskyttelse av Institutt for beskyttelse kulturminner. Fra vinduer og balkonger av rommene, som fra restauranten og sitt galleri finner du uforglemmelig utsikt på Sarajevo, og så snart du går ut av hotellet vil du finne deg selv i turområde som er den mest populære delen av Sarajevo.

Hotellet tilbyr 15 luksuriøse møblerte leiligheter. I løpet av de innrednings hotell rom og leiligheter, dens blitt vie spesiell oppmerksomhet for å tilpasse og sikkerheten til våre gjester. Så, utgjør alle rom og leilighet LCD-TV med kabel-TV, ADSL og WIFI Internett-tilkobling som er gratis for hotellets gjester, telefon med direkte linje, minibar og etc. Alle leilighetene har air condition og vi tror du vil nyte i hoteller omgivende. Som vi allerede har nevnt, var spesiell oppmerksomhet dedikere til sikkerhet slik at hvert rom har (inkludert hovedinnholdet) nødanrop på badet.
Restaurant:
Hvis du vil ha en pause fra virksomhetens forpliktelser og hektisk livsstil, komme og besøke vår restaurant plassert på 10. etasje med galleri og fantastisk utsikt. Restauranten er utstyrt i henhold til høyeste verdens standarder, slik at vi kan garantere at du vil tilbringe hyggelige stunder under ditt opphold i vår restaurant.

Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du må opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svarer på vår e-post innen to arbeidsdager din reservasjon kan bli kansellert som følge. '

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Bar
  • Frokost inkludert
  • Restaurant


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Hecco Deluxe-Sarajevo Located at Ferhadija 2, , Sarajevo.
Hotel Hecco Deluxe-Sarajevo
Bosnia And Herzegovina
Sarajevo 71000 Ferhadija 2
0% 0
43.8612673 18.4247589
Hotel Hecco Deluxe-Sarajevo
    Ledige rom     Grunnleggende Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc