X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Hisham

Abu Firas Al Hamadani, Jabal, 11183 Amman, Amman, Jordan

ingen rangering

0 Omtaler
 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hisham Hotel har sin sentrale beliggenhet i Amman virksomhet og diplomatiske området. Det er briljant plassert innen gangavstand fra det gamle sentrum og ca 20 minutter fra Queen Alia internasjonale lufthavn. Vår elegante Hotel er vakkert innredet for å tilby våre gjester et komfortabelt opphold. På Hisham Hotel, vi stolte på vår autentiske atmosfæren. Det er ikke pretensiøs; Hver eneste kunde blir behandlet med respekt og ivaretatt for å sikre at de vil nyte oppholdet. Hisham tilbyr eksklusiv overnatting for både forretningsreisende og fritidsreisende. Hotellet tilbyr også profesjonelle tjenester av en Kontorsenter, sammen med mange andre bekvemmeligheter. Forretninger eller fornøyelse Hisham Hotel, tilbyr den ideelle tilfluktssted for alle. Amman, Jordan er en levende og kosmopolitisk by som sporer sin historie 8000 år tilbake!
Hisham Hotel tilbyr komfortable rom for både forretningsreisende og fritidsreisende; Alle rommene er luksuriøst innredet til en meget høy standard og tilbyr følgende fasiliteter:
Kabel / satellitt-TV.
Mini Bar.
Skrivebord.
Hårføner.
Trådløst Internett.
Central A / C og oppvarming.
Kontinental frokost.
De stilige rommene på dette boutiquehotellet er vakkert innredet for å tilby gjestene en komfortabel natts søvn. Hvert oppdrag rom har mange fasiliteter, som inkluderer kabel-TV, minibar, skrivebord og trådløst internett.
Vi er stolte av den fantastiske historien og de ypperste klasse av Jordan, og enda mer av den gjestfrie naturen i vårt land og dets folk, med besøkende behandlet på en ekte varme og vennlighet overalt de går. Hisham Hotel er en gourmet paradis vi serverer hva du liker; vi insisterer på førsteklasses service, bruk av originale oppskrifter. Vi forsøker å tjene mat av høy kvalitet for å tilfredsstille enhver smak. De ulike restaurantene på hotellet tilbyr et godt utvalg av herlige kulinariske herligheter. Offering International, libanesiske og arabiske retter, vil disse restaurantene tilfredsstille selv den mest selektive av ganer. Gjestene vil nyte vår gamle hage, terrasser, den eldste puben i Amman, hvor gjestene trives super kjølt og velsmakende utkast i tillegg til private middager facility.The hotellet er stolte av sine mange gjestefasiliteter: Profilo lounge bar / restaurant og terrasse: hvor våre gjester nyte en kosmopolitisk gastronomisk opplevelse både utendørs eller innendørs.
Cocktail og sigarsalong: en super valg for de som søker avslapning mens du nyter vår klassisk musikk.
Fukhara: Vår populære arabisk mat av mange ansett som en del av Amman arv betjener alle typer jordansk og libanesisk appetittvekkende tradisjonelle retter.
Gammel Gardens: Spektakulære nok til å tiltrekke seg gjester i ulike aldre. Her våre gjester nyte vår luksus innpakket i naturen 50 år gamle trær, deilige måltider mens du lytter til levende musikk og enestående originale synspunkter.
Private spisestue: Perfect likevel koselig for forretningsmenn, corporate bruksområder og privat utleie. Spesialmeny er forberedt ved forespørsel. Her føler du deg som om din hjemme mens kutte avtaler eller tilbringe tid med venner.
Travel Services:
Car Rental
Ticketing
Organiserte turer (til alle turistattraksjoner i Jordan, som gir moderne biler, erfarne sjåfører)
Vaskeri
Airport pick-up og drop-off
Dedikert Lounge (eller 24 timer Lounge)
Business Services:
Forretningssenter, bemannet 24 timer som tilbyr følgende tjenester:
Foreign Valutaveksling
kopiering
Budtjeneste
Internett og trådløs dataforbindelse
Møter:
A. Watching sportsbegivenheter: Stor skjerm visning av alle store sportsbegivenheter.
B. forlovelser og bryllup arrangert som per din forespørsel.
C. Konferansefasiliteter
Hotellet tilbyr også konferansefasiliteter i et av de mest luksuriøse og hjemmekoselig miljø. Selektive te pauser, kan lette lunsjer også organiseres. Hotellet har bredt utvalg av møtesteder - fra komfortabel og praktisk til luksuriøse.
Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du må opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi en gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svarer på e vår innen 2 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Klimaanlegg
 • Bar
 • Frokost inkludert
 • Business centre
 • Kredittkort ikke akseptert
 • Faksservice
 • Haardrogers
 • Vaskeritjenester
 • Minibar
 • Restaurant
 • Svømmebasseng
 • Tur/reiseskranke


Betingelser

 • Barnevennelig
 • Aksepterer kredittkort
 • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Hisham Located at Abu Firas Al Hamadani, Jabal, 11183 Amman, Amman.
Hotel Hisham
Jordan
Amman 11183 Abu Firas Al Hamadani, Jabal,, 11183 Amman
0% 0
31.9517981 35.9050583
Hotel Hisham
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc