X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Hisham

Abu Firas Al Hamadani, Jabal, 11183 Amman, Amman, Jordan

ingen rangering

0 Omtaler
 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hisham Hotel nyter sin sentrale beliggenhet i Amman virksomhet og diplomatiske området. Det er briljant plassert innen gangavstand fra det gamle sentrum og ca 20 minutter fra Queen Alia International Airport. Vår elegante Hotel er vakkert innredet for å tilby våre gjester et komfortabelt opphold. På Hisham Hotel, vi stolte på vår autentiske atmosfæren. Det er ikke pretensiøs; Hver eneste kunde blir behandlet med respekt og ivaretatt for å sikre at de vil nyte oppholdet. Hisham tilbyr eksklusiv innkvartering for både forretnings- og fritidsreisende. Hotellet tilbyr også profesjonelle tjenester av forretningssenter, sammen med mange andre bekvemmeligheter. Business or pleasure Hisham Hotel, tilbyr den ideelle gjemmested for alle. Amman, Jordan er en pulserende og kosmopolitisk by som sporer sin historie 8000 år tilbake!
Hisham Hotel tilbyr komfortabel innkvartering for både forretnings- og fritidsreisende; alle rommene er luksuriøst innredet til en meget høy standard og har følgende fasiliteter:
Kabel / satellitt-TV.
Mini Bar.
Skrivebord.
Hårføner.
Trådløst internett.
Sentrale A / C og oppvarming.
Kontinental frokost.
De stilfulle rommene på dette boutiquehotellet er vakkert innredet for å tilby gjestene en komfortabel natts søvn. Hvert oppdrag rom har mange fasiliteter som inkluderer kabel-TV, minibar, skrivebord og trådløst internett.
Vi er stolte av den fantastiske historien og de ypperste klasse av Jordan, og enda mer av den gjestfrie naturen i vårt land og dets folk, med besøkende behandlet på en ekte varme og vennlighet overalt de går. Hisham Hotel er et gastronomisk paradis serverer vi hva du liker; vi insisterer på førsteklasses service, bruk av originale oppskrifter. Vi forsøker å tjene mat av høy kvalitet for å tilfredsstille enhver smak. De ulike restaurantene på hotellet tilbyr et godt utvalg av deilige kulinariske herligheter. Offering International, libanesisk og arabisk mat, vil disse restaurantene tilfredsstille selv den mest selektive ganer. Gjestene vil nyte vår gamle hage, terrasser, den eldste pub i Amman, hvor gjestene trives super kjølt og velsmakende utkast i tillegg til private middager facility.The hotellet er stolte av sine mange gjestefasiliteter: Profilo lounge bar / restaurant og terrasse: hvor vår gjester nyte en kosmopolitisk gastronomisk opplevelse både utendørs eller innendørs.
Cocktail og sigar lounge: en super valg for de som søker avslapning mens du nyter vår klassisk musikk.
Fukhara: Vår populære arabisk mat av mange ansett som en del av Amman arv som serverer alle typer jordanske og libanesiske appetittvekkende tradisjonelle retter.
Old Gardens: Spektakulære nok til å tiltrekke seg gjester i ulike aldre. Her er våre gjester nyte vår luksus innpakket i naturen 50 år gamle trær, deilige måltider mens du lytter til levende musikk og fremragende originale utsikt.
Private Dinning Room: Perfekt ennå koselig for forretningsmenn, corporate bruksområder og privat utleie. Spesial menyen er forberedt ved forespørsel. Her føler du deg som om din hjemme mens kutte avtaler eller tilbringe tid med venner.
Travel Services:
Car Rental
Ticketing
Organiserte turer (til alle turistattraksjoner i Jordan, som gir moderne biler, erfarne sjåfører)
Vaskeri
Airport pick-up og drop-off
Dedikert Lounge (eller 24 timer Lounge)
Business Services:
Forretningssenter, bemannet 24 timer som tilbyr følgende tjenester:
Foreign Valutaveksling
kopiering
Budtjeneste
Internett og trådløs dataforbindelse
Møter:
A. Watching Sport Events: Stor skjerm visning av alle store sportsbegivenheter.
B. Engasjement og bryllup arrangert som per forespørsel.
C. Konferansefasiliteter
Hotellet tilbyr også konferansefasiliteter i et av de mest luksuriøse og hjemmekoselig miljø. Selektive te pauser, kan lette lunsjer også organiseres. Hotellet har bredt utvalg av møtesteder - fra komfortabel og praktisk til luksuriøse.
Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du har opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svare på epost våre innen 2 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Klimaanlegg
 • Bar
 • Frokost inkludert
 • Business centre
 • Kredittkort ikke akseptert
 • Faksservice
 • Haardrogers
 • Vaskeritjenester
 • Minibar
 • Restaurant
 • Svømmebasseng
 • Tur/reiseskranke


Betingelser

 • Barnevennelig
 • Aksepterer kredittkort
 • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Hisham Located at Abu Firas Al Hamadani, Jabal, 11183 Amman, Amman.
Hotel Hisham
Jordan
Amman 11183 Abu Firas Al Hamadani, Jabal,, 11183 Amman
0% 0
31.9517981 35.9050583
Hotel Hisham
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc