X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel/Hostel Inn Tourist

1854 St. Catherine Street West, Montreal, Quebec, Montreal, Canada

87%Rangering

 • 93%Verdi for pengene
 • 87%Sikkerhet
 • 97%Sted
 • 93%Personale
 • 80%Atmosphere
 • 83%Renslighet
 • 77%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
ERFARING VINTER i Montreal sentrum og gå aking om snø på Mont Royal, som ligger bare 15 minutters gangavstand fra vandrerhjemmet. Vi er på den beste beliggenheten i Montreal dvs. Ste. Catherine Street West. Den nærmeste metrostasjonen er Guy-Concordia, kun ett minutts gange unna. Våre private rom har eget toalett og dusj, og rommet er for to (2) personer bare, i motsetning til andre steder private rom har ingen toalett eller dusj og andre beboere også dele at såkalte private rom. Mens vi ikke sette fremmede i rommet ditt bare hvis det er en tredje person fra samme gruppe, "må" betale ekstra kostnader. Booking for 3 personer er mulig, kontakt vandrerhjemmet.

Ved spesielle anledninger, høysesong week-ender minimum 3 netters opphold er nødvendig, som starter fredag ​​til søndag, og kan ikke kombineres med vanlige dager ellers hel week-end sats skal anvendes på alle dager. Spedbarn og små barn er ikke tillatt som vi ikke møter nødvendige sikkerhetsstandarder for beskyttelse.

Full betaling er nødvendig for spesielle anledninger som Formel-1 Race, Canada Day, lange helgene som Labour Day, Victoria Day, jul og nyttår osv, etter at bestillingen er gjort, i tilfelle av en kansellering eller kunden bestemmer seg for å forkorte bo for en eller annen grunn blir det ingen refusjon for et beløp overhodet. Vær oppmerksom på dette punktet om avbestillings veldig nøye før du gjør din egen online-bestillings spesielt for spesielle anledninger. Ved avbestilling annet enn spesielle anledninger er det ingen refusjon, for vanlige dager skal brukes én natt full sats avbestillingsgebyr pluss govt. skatter og, min er sju dager i forveien skriftlig nødvendig for å unngå å betale avbestillingsgebyr.

Når du har gjort din on-line reservasjon, vennligst sjekk din e-postkonto og svare på e-post som du vil motta en bekreftelse på e-post fra Internett Booking Agency og også fra oss. Hvis du ikke svarer og bekrefte at vi ikke garantere din reservasjon fordi dette er å unngå falske kredittkort transaksjoner, spesielt med tredjeparts kredittkort. Folk som ikke svarer eller kontakt oss, er deres bestillinger ikke garantert. For å unngå dette kan du kontakte vandrerhjemmet direkte.

Det er ingen portforbud for gjester allerede bor hos oss, men for innsjekking Vandrerhjemmet er ikke åpen i 24 timer, ved innsjekking tid er 13: 00 timer og utsjekking tid 10:00, rimelig sent eller tidlig sjekk- er mulig, men må ordnes og lagt eiers skjønn og tilgjengelighet. Kontakt vandrerhjemmet direkte via e-post for innsjekking og for eventuelle endringer i din bestilling. Avbestillingsgebyr gjelder hvis ikke skriftlig i tide.

IF sen innsjekking IKKE er arrangert med vandrer skriftlig vil det bli vurdert som ikke møter etter kl 16:00 på ankomstdagen. Hostel forbeholder rettigheter OPPTAK OG OGSÅ, for aksept / avslag av kontanter / kredittkort eller, for å endre prisene når som helst uten varsel.

* - * Dyr er ikke tillatt * - *

Govt. skatt er ikke inkludert i prisen og må betales ved ankomst sammen med balansen beløpet i sin helhet.
Alle priser er gjenstand for en 3,5% belegg skatt + 5% bra og tjenester skatt (GST) og 9,75% provinsielle merverdiavgift (PST),
Vi har en 7 dagers avbestillingsregler.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Frokost er ikke inkludert
 • Takvifte
 • Haardrogers te Huur
 • Sengetøy inkludert
 • Håndklær til leie


Betingelser

 • Aldersrestriksjon
 • Kredittkort ikke akseptert
 • Ikke portforbud
 • Ikke-røyk
 • Avgifter ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 7 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel/Hostel Inn Tourist Located at 1854 St. Catherine Street West, Montreal, Quebec, Montreal.
Hotel/Hostel Inn Tourist
Canada
Montreal QC Montreal H3H1M1 1854 St. Catherine Street West, Montreal, Quebec
87% 110
45.4930666 -73.5800099
Hotel/Hostel Inn Tourist
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc