X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel/Hostel Inn Tourist

1854 St. Catherine Street West, Montreal, Quebec, Montreal, Canada

87%Rangering

 • 90%Verdi for pengene
 • 80%Sikkerhet
 • 80%Sted
 • 90%Personale
 • 90%Atmosphere
 • 90%Renslighet
 • 90%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
ERFARING VINTER i sentrum av Montreal og gå aking om SNØ PÅ MONT ROYAL som ligger bare 15 minutters gangavstand fra vandrerhjemmet. Vi er på den beste beliggenheten i Montreal dvs. Ste. Catherine Street West. Den nærmeste metrostasjonen er Guy-Concordia, kun ett minutt gange unna. Våre private rom har eget toalett og dusj, og rommet er for to (2) folk bare, i motsetning til andre steder private rom har ingen toalett eller dusj og andre beboere også dele at såkalte private rom. Mens vi ikke sette fremmede på rommet ditt bare hvis det er en tredje person fra samme gruppe, "må" betale ekstra kostnader. Booking for tre personer er mulig, kontakt vandrerhjemmet.

Ved spesielle anledninger, høysesong helgene minimum 3 netter opphold er nødvendig, som starter fredag ​​til søndag, og kan ikke kombineres med vanlige dager eller annet hel uke-end sats skal anvendes på alle dager. Spedbarn og små barn er ikke tillatt som vi ikke oppfyller nødvendige sikkerhetsstandarder for beskyttelse.

Full betaling er nødvendig for spesielle anledninger som Formel-1 Race, Canada Day, lange helgene som Labour Day, Victoria Day, jul og nyttår etc., etter at bestilling er gjort, i tilfelle av en kansellering eller kunden bestemmer seg for å forkorte opphold for en eller annen grunn blir det ingen refusjon for et beløp overhodet. Vær oppmerksom på dette punktet om kansellering svært nøye før du gjør din egen online booking spesielt for spesielle anledninger. Ved avbestilling annet enn spesielle anledninger er det ingen refusjon, for vanlige dager en natt skal anvendes full sats avbestillingsgebyr pluss govt. skatter og, min, syv dagers varsel i skriftlig er nødvendig for å unngå å betale avbestillingsgebyr.

Når du har gjort din on-line reservasjon, vennligst sjekk din e-postkonto og svare på e-post som du vil motta en bekreftelse på e-post fra Internett Booking Agency, og også fra oss. Dersom du ikke svarer og bekrefte vi ikke garantere din reservasjon, fordi, dette er for å unngå falske kredittkorttransaksjoner, spesielt med tredjeparts kredittkort. Folk som ikke svarer eller kontakte oss, er deres bestillinger ikke garantert. For å unngå dette kan du kontakte vandrerhjemmet direkte.

Det er ingen portforbud for gjestene allerede bor hos oss, men for innsjekkinger Vandrerhjemmet er ikke åpen i 24 timer, check-in tid er 13: 00 timer og sjekk ut tiden 10:00, rimelig sent eller tidlig innsjekking er mulig, men må ordnes og underlagt eierens skjønn og tilgjengelighet. Kontakt vandrerhjemmet direkte via e-post for innsjekking og for eventuelle endringer i din bestilling. Avbestillingsgebyr gjelder hvis ikke varslet skriftlig i tide.

IF sen innsjekking IKKE er arrangert med vandrer skriftlig vil det bli betraktet som ikke møter etter 16:00 timer på ankomstdagen. Hostel ledelse forbeholder rettighetene til OPPTAK OG OGSÅ, for aksept / avslag av kontanter / kredittkort eller, for å endre priser når som helst uten forvarsel.

* - * Dyr er ikke tillatt * - *

Govt. skatt er ikke inkludert i prisen og må betales ved ankomst sammen med balansen beløpet i sin helhet.
Alle romprisene er gjenstand for en 3,5% belegg skatt + 5% bra og tjenester skatt (GST) og 9,75% provinsielle omsetningsavgift (PST),
Vi har en 7 dagers avbestillingsregler.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Frokost er ikke inkludert
 • Takvifte
 • Haardrogers te Huur
 • Sengetøy inkludert
 • Håndklær til leie


Betingelser

 • Avgifter ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 7 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel/Hostel Inn Tourist Located at 1854 St. Catherine Street West, Montreal, Quebec, Montreal.
Hotel/Hostel Inn Tourist
Canada
Montreal QC Montreal H3H1M1 1854 St. Catherine Street West, Montreal, Quebec
87% 102
45.4930666 -73.5800099
Hotel/Hostel Inn Tourist
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc