X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel/Hostel Inn Tourist

1854 St. Catherine Street West, Montreal, Quebec, Montreal, Canada

91%Rangering

 • 100%Verdi for pengene
 • 80%Sikkerhet
 • 100%Sted
 • 100%Personale
 • 100%Atmosphere
 • 80%Renslighet
 • 80%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
ERFARING VINTER i Montreal sentrum og gå aking om snø på Mont Royal, som ligger bare 15 minutters gangavstand fra vandrerhjemmet. Vi er på den beste beliggenheten i Montreal dvs. Ste. Catherine Street West. Den nærmeste metrostasjonen er Guy-Concordia, kun ett minutts gange unna. Vår privat rom har eget toalett og dusj, og rommet er for to (2) personer bare, i motsetning til andre steder private rom har ingen toalett eller dusj og andre beboere også dele at såkalte private rom. Mens vi ikke sette fremmede i rommet ditt bare hvis det er en tredje person fra samme gruppe, "må" betale ekstra kostnader. Booking for 3 personer er mulig, kontakt vandrerhjemmet.

Ved spesielle anledninger, høysesong week-ender minimum 3 netters opphold er nødvendig, som starter fredag ​​til søndag, og kan ikke kombineres med vanlige dager ellers hel week-end sats skal anvendes på alle dager. Spedbarn og små barn er ikke tillatt som vi ikke møter nødvendige sikkerhetsstandarder for beskyttelse.

Full betaling er nødvendig for spesielle anledninger som Formel-1 Race, Canada Day, lange helgene som Labour Day, Victoria Day, jul og nyttår osv, etter at bestillingen er gjort, i tilfelle av en kansellering eller kunden bestemmer seg for å forkorte bo for en eller annen grunn blir det ingen refusjon for et beløp overhodet. Vær oppmerksom på dette punktet om avbestillings veldig nøye før du gjør din egen online-reservasjons spesielt for spesielle anledninger. Ved avbestilling annet enn spesielle anledninger er det ingen refusjon for vanlige dager skal anvendes en natt full sats avbestillingsgebyr pluss govt. skatter og, min er syv dager i forveien skriftlig nødvendig for å unngå å betale avbestillingsgebyr.

Når du har gjort ditt online-reservasjons vennligst sjekk din e-postkonto og svare på e-post som du vil motta en bekreftelse på e-post fra Internett Booking Agency og også fra oss. Hvis du ikke svarer og bekrefte at vi ikke garantere din reservasjon fordi dette er å unngå falske kredittkort transaksjoner, spesielt med tredjeparts kredittkort. Folk som ikke svarer eller kontakt oss, er deres bestillinger ikke garantert. For å unngå dette kan du kontakte vandrerhjemmet direkte.

Det er ingen portforbud for gjester allerede bor hos oss, men for innsjekking Vandrerhjemmet er ikke åpen i 24 timer, ved innsjekking tid er 13: 00 timer og utsjekking tid 10:00, rimelig sent eller tidlig sjekk- er mulig, men må ordnes, og underlagt eierens skjønn og tilgjengelighet. Kontakt vandrerhjemmet direkte via e-post for innsjekking og for eventuelle endringer i din bestilling. Avbestillingsgebyr gjelder hvis ikke skriftlig i tide.

IF sen innsjekking IKKE er arrangert med vandrer skriftlig vil det bli vurdert som ikke møter etter kl 16:00 på ankomstdagen. Hostel forbeholder rettigheter OPPTAK OG OGSÅ, for aksept / avslag av kontanter / kredittkort eller, for å endre prisene når som helst uten varsel.

* - * Kjæledyr ikke tillatt * - *

Govt. avgifter er ikke inkludert i prisen og må betales ved ankomst sammen med balansen beløpet i sin helhet.
Alle priser er gjenstand for en 3,5% belegg skatt + 5% bra og tjenester skatt (GST) og 9,75% provinsielle omsetningsavgift (PST),
Vi har en 7 dagers avbestillingsregler.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Jeg har nylig bodde her for en rask helgetur, vi elsket absolutt det! Jac, eieren, gikk utover hva vi forventet av ham. Han gikk ut av sin vei for å plukke oss opp fra jernbanestasjonen og kjøre oss til hotellet. Han ga detaljerte veibeskrivelser og steder å gå og se på et kart, fordi vi var bare bor der i 4 dager, det har virkelig hjulpet oss passer inn så mye som mulig. Du kan ikke høre noen gate støy fra gaten, og det ligger midt i sentrum! Vi vil definitivt bo her igjen!
  Les mer
   Anonym, Canada, Kvinnelig, 18-24
 • Se alle omtaler »

Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Frokost er ikke inkludert
 • Takvifte
 • Haardrogers te Huur
 • Sengetøy inkludert
 • Håndklær til leie


Betingelser

 • Avgifter ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 7 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel/Hostel Inn Tourist Located at 1854 St. Catherine Street West, Montreal, Quebec, Montreal.
Hotel/Hostel Inn Tourist
Canada
Montreal QC Montreal H3H1M1 1854 St. Catherine Street West, Montreal, Quebec
91% 104
45.4930666 -73.5800099
Hotel/Hostel Inn Tourist
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc