X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hotel Il Papavero

Via Castelfidardo, 50, Roma, Italia

74%Rangering

 • 76%Verdi for pengene
 • 68%Sikkerhet
 • 80%Sted
 • 80%Personale
 • 72%Atmosphere
 • 78%Renslighet
 • 62%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Dette er virkelig en ideell innkvartering løsning for den prisbevisste reisende som ønsker fortsatt å bli innkvartert sentralt i et rent rom med eget bad. Dette familieeide 'pensjon' forvalter fem forskjellige bygninger, og de fleste rommene har nylig blitt renovert. Hoved og annekset, ligger noen få minutters gange fra t-banestasjonen Repubblica, og også fra Termini, men i en rolig gate langt fra kjas og mas Termini-tallet.

En liten mengde av rommene er atskilt fra hovedbygningen og annekset, på Turati gate, en av de sør paralleller til jernbanestasjonen, ca 15 minutters gange fra hovedbygningen og noen andre rom på Piazza Vittorio Emanuelle nærheten av metrostasjonen.

De viktige severdigheter som Colosseum, Spansketrappen, Trevi-fontenen, kan enkelt nås med T-bane, buss eller til fots.

Kredittkortet er bare å garantere reservasjonen:
Betalingen vil skje i kontanter ved ankomst.

Avbestillingsregler

Avbestilling er mulig innen 72 timer fra ankomst dag uten straff.

Ved manglende oppmøte og / eller ingen avbestilling den første natten renten vil bli belastet

Vi gir ikke flere papirer for visumsøknader.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  IKKE boken med dette hotellet. For det første, lederen flyttet oss til en egen bygning i en farlig, kjøre ned området, kilometer bort fra det opprinnelige hotellet. For en 100 euro per natt, rommet var ekstremt liten (selv om veldig rent og godt møblert). Hovedspørsmålet: Nøkkelen får du åpner hver privat plass på gulvet (6 rom-all samme tasten) - Ingen sikkerhet! Noen av de andre gjestene kan gå inn på rommet ditt! Eieren av hotellet fortalte meg "ikke bekymre deg, veldig trygt" når hun ble spurt om nøklene.
  Les mer
   Anonym, Australia, Par, 18-24
 • Se alle omtaler

Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Il Papavero Located at Via Castelfidardo, 50, , Rome.
Hotel Il Papavero
Italy
Rome 00185 Via Castelfidardo, 50
74% 218
41.9065240 12.5008560
Hotel Il Papavero
    Ledige rom     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     6 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     5 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     6 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc     8 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Felles Bad     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Felles Bad     Twin Privat Rom Med Bad/wc