X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Kinetta Beach

57th km Old National road, Korinthos Kinetta, Aten, Hellas

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Kinetta Beach Hotellet består av 184 romslige værelser åpning til fantastisk utsikt over havet eller hagen. Alle rommene er utstyrt med moderne fasiliteter for et komfortabelt og hyggelig opphold, inkludert alle de fasiliteter som forventes av et 4-stjerners hotell.
To restauranter, med panorama fantastisk utsikt over dype blå havvann, serverer rikholdige buffeer for gjestene å bli kjent med lokale delikatesser ledsaget av fine lokale viner. Videre er det to svømmebassenger tilgjengelig, en av dem utvendig olympisk størrelse og en annen innendørs, komfortable fellesarealer dekorert med stil, to barer, en oppdatert spa kompleks med en rekke behandlinger, gym og mange andre fasiliteter.

Gjestene vil bli positivt overrasket med ulike arrangementer og aktiviteter som finner sted i hotellets område, for eksempel dansekvelder, idrettskonkurranser, trekking og vannsport.

Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen.
Du har opp til 2 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 48 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 12:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svare på epost våre innen 2 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Bar
  • Café
  • Haardrogers
  • Utendørs svømmebasseng
  • Restaurant
  • Safe
  • Svømmebasseng


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Kinetta Beach Located at 57th km Old National road, Korinthos Kinetta, , Athens.
Hotel Kinetta Beach
Greece
Athens 19100 57th km Old National road, Korinthos Kinetta
0% 0
37.9630120 23.2090473
Hotel Kinetta Beach
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc