X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Le Rocroy

13 rue de Rocroy, Paris, Frankrike

86%Rangering

  • 85%Verdi for pengene
  • 85%Sikkerhet
  • 86%Sted
  • 94%Personale
  • 84%Atmosphere
  • 86%Renslighet
  • 84%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Den Rocroy Hotellet har 54 helt renoved soverom i en farget design stil med all den komforten av en 3 * (air condition, gratis WIFI, flatskjermer med satellittkanaler, nye svært store senger ...) og en stor salong med et biljardbord .

Du vil bli ønsket velkommen av en vennlig flerspråklig personale som vil gi deg all den hjelpen du måtte trenge. De prøver alltid å gi deg et rom ved ankomst selv tidlig på morgenen og om nødvendig et bagasjerom står til din disposisjon.

En solid frokostbuffé serveres i hvelvet kjeller. Du finner også ut-dører kafeer, bakerier, supermarkeder og vaskeri i nærheten.

Merk: Vi vil forhåndsgodkjenne den første natten på kortet ditt etter bestilling

Søk etter tilgjengelighet


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Le Rocroy Located at 13 rue de Rocroy, , Paris.
Hotel Le Rocroy
France
Paris 75010 13 rue de Rocroy
86% 258
48.8796731 2.3508552
Hotel Le Rocroy
    Ledige rom     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Enkelt Privat Rom Med Bad/wc