X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Les Flamboyants - Saly Portudal

Quartier Saly Portudal - BP: 1231, Mbour, Senegal

ingen rangering

0 Omtaler
 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Sjarmerende hotell 'The Flamboyant' 3 * ligger på 'Petite CTE "i hjertet selv av det berømte feriestedet SALY. En ideell beliggenhet i landsbyen og implantert innenfor 300 meter fra mange store feriestedet strender. Vårt hotell er en fred i havn med sin tropisk vegetasjon, og en oase og Edens hage. Hyggelige omgivelser i en vennlig atmosfære hvor den autentiske senegalesiske atmosfæren forener kvaliteten på tjenestene og vennlighet av staben vår. 'The Flamboyant' Hotellet har 35 rom med typiske dekorasjon av hjemmet ditt område. Dens menneskelige skala struktur gir en personlig service til alle våre gjester. Hotellet tilbyr en rekke tjenester for å gjøre ferien mer behagelig. En vennlig restaurant, en livlig bar, 3 store svømmebasseng, hamam, massasje og skjønnhetssalong, frisørsalong, en lekeplass for barn, 2 utstyrte rom for seminaret.
Flamboyant teamet dyktige i sine respektive tildeling har for eneste formål å gjøre ditt opphold en stund behagelig, unik og uforglemmelig.
Vår store restaurant, med en kapasitet på 100 seter, og tilbyr raffinert og variert mat real union av kontinenter. Vår kokk vil forføre deg med retter fra senegalesisk og Occidentales kjøkken ... ferske spesialiteter av sesongen, fiske dag og minutt matlaging. Kveldsmåltider vil bli animert i en festlig atmosfære: pianobar, jazz, eller med lydene av tradisjonell senegalesisk og internasjonal musikk fra dyktige musikere.
Våre 35 rom romslige og komfortable, fullt integrert i vår tropisk park vil forføre deg med en varm innredning og typisk afrikansk innflytelse.
Hver leilighet har et komplett utstyr for å forskjønne dine øyeblikk av avslapping: satellitt-TV, air-condition, WiFi-tilgang på hele eiendommen, møbler lagring, bærer sitteplasser bagasje, hjørnesalongen i suite, bad med dusj eller badekar.
Våre tre bassenger, deriblant et basseng for barn, er i en oase av grønne planter og trær, vil være oase av din drømt ferie. For elskere av den "farniente ', vil svømmebassenget være det ideelle stedet å yours triggere ganger ... Om natten dette området avslører en mer romantisk atmosfære.
I tillegg til en varm, vennlig og familiedrevet hotell, gjør at vår struktur også seminarer (nasjonale og internasjonale) arbeider insentiver i optimale forhold med våre to rom som er spesielt dedikert til denne effekten. Den store møterommet er skalerbar opp til 60 seter, aircondition og PA system og det andre rommet har aircondition og skalerbar opp til 25 seter. Vi legger til din disposisjon en komplett utstyr i henhold til rommet (overhead-projektor, trådløs mikrofon, trådløs oppkobling på hotellet) og hage områder utstyrt for workshops. Spesialiserer seg på denne aktiviteten med mange prestisjetunge referanser dine seminarer vil bli pyntet av kvaliteten på våre gourmet kaffepauser, variasjon og utvalg av våre menyer, vår kveld animasjon muntre opp dine øyeblikk av triggere.
Vårt sjarmerende står til din disposisjon for vedta du noen form for omsorg (peeling, pedikyr, manucure ...) og massasje med eteriske oljer i et privat område. Du kan like godt bruke avslappende hamam.

Merk:

For å fortsette med din reservasjon krever vi gyldig kredittkort. Det resterende beløpet for reservasjonen vil bli preauthorized og belastet ved ankomst dato for bestilling av Travelmed Hotels Group. For ikke gyldige kredittkort vil du motta en e-postvarsling. Vi krever svaret og gyldige kredittkortopplysninger innen 3 virkedager. Hvis du ikke oppgir gyldig kredittkortopplysninger innen 3 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Du må opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 4 dager før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Klimaanlegg
 • Bar
 • Frokost inkludert
 • Vaskeritjenester
 • Oppbevaring av bagasje
 • Utendørs svømmebasseng
 • Parkering
 • Restaurant
 • Safe
 • Svømmebasseng
 • Tur/reiseskranke


Betingelser

 • Barnevennelig
 • Aksepterer kredittkort
 • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 4 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Les Flamboyants - Saly Portudal Located at Quartier Saly Portudal - BP: 1231, , Mbour.
Hotel Les Flamboyants - Saly Portudal
Senegal
Mbour 29410 Quartier Saly Portudal - BP: 1231
0% 0
14.4459428 -17.0198392
Hotel Les Flamboyants - Saly Portudal
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc