X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Les Flamboyants - Saly Portudal

Quartier Saly Portudal - BP: 1231, Mbour, Senegal

ingen rangering

0 Omtaler
 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Sjarmerende hotell 'The Flamboyant' 3 * ligger på 'Petite Cte ​​"i hjertet selv av den berømte feriestedet SALY. En ideell beliggenhet i landsbyen og implantert innenfor 300 meter fra mange store feriestedet strender. Hotellet er en fred i havn med sin tropisk vegetasjon, og en oase og Edens hage. Trivelige omgivelser i en vennlig atmosfære hvor den autentiske senegalesiske atmosfæren forener kvaliteten på tjenestene og vennlighet av våre ansatte. 'The Flamboyant' Hotellet har 35 rom med typisk dekorasjon av ditt hjemmeområde. Dens menneskelige skala struktur gir en personlig service til hver av våre gjester. Hotellet tilbyr en rekke tjenester for å gjøre ferien mer behagelig. En vennlig restaurant, en livlig bar, 3 store svømmebasseng, et tyrkisk bad, massasje og skjønnhetssalong, frisørsalong, en lekeplass for barn, 2 utstyrte rom for seminaret.
Flamboyant teamet dyktige i sine respektive tildeling har for eneste formål å gjøre ditt opphold en stund behagelig, unik og uforglemmelig.
Vår store restaurant, med en kapasitet på 100 seter, og tilbyr raffinert og variert mat real union av kontinenter. Vår Chef vil forføre deg med retter fra senegalesiske og Occidentales kjøkken ... friske spesialiteter av sesongen, fiske dag og minutt matlaging. Kveldsmåltider vil bli animert i en festlig atmosfære: piano-bar, jazz, eller med lyden av tradisjonelle senegalesiske og internasjonal musikk fra dyktige musikere.
Våre 35 rom romslige og komfortable, fullt integrert i vår tropisk park vil forføre deg med en varm innredning og typisk afrikansk innflytelse.
Hver leilighet har et komplett utstyr for å forskjønne dine øyeblikk av avslapping: satellitt-TV, air conditioning, trådløs tilgang på hele eiendommen, møbler lagring, sitteplasser bærer bagasje, hjørne stue i suite, bad med dusj eller badekar.
Våre tre svømmebassenger, inkludert et basseng for barn, er i en oase av grønne planter og løvverk, vil være oase av den fullkomne ferie. For elskere av den "farniente ', vil vår svømmehall være det ideelle stedet å yours utløser ganger ... På natten dette området avslører en mer romantisk atmosfære.
I tillegg til en varm, vennlig og familiehotell, gjør vår struktur også seminarer (nasjonale og internasjonale) arbeider insentiver i optimale forhold med våre to rom som er spesielt dedikert til denne effekten. Den store møterommet er skalerbar opp til 60 seter, aircondition og PA system og det andre rommet har aircondition og skalerbar opp til 25 seter. Vi legger til din disposisjon et komplett utstyr i henhold til rommet (overhead, trådløs mikrofon, trådløs oppkobling på hotellet) og hage områder utstyrt for workshops. Spesialiserer seg på denne aktiviteten med mange prestisjetunge referanser seminarer vil bli utsmykket av kvaliteten på våre gourmetkaffepauser, variasjon og utvalg av våre menyer, til våre kveld animasjon muntre opp dine øyeblikk av triggere.
Vårt sjarmerende står til din disposisjon for å vedta du noen form for omsorg (peeling, pedikyr, manucure ...) og massasje med eteriske oljer i et privat område. Du kan like godt bruke avslappende hamam.

Merk:

For å fortsette med din reservasjon vi krever gyldig kredittkort. Det resterende beløpet av beløpet vil bli preauthorized og belastet ved ankomst dato for bestilling av Travelmed Hotels Group. For ikke gyldige kredittkort vil du motta en e-postvarsling. Vi krever svaret og gyldige kredittkortopplysninger innen 3 virkedager. Hvis du ikke oppgir gyldig kredittkortopplysninger innen 3 virkedager din bestilling kan bli kansellert som følge.

Du har opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 4 dager før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Klimaanlegg
 • Bar
 • Frokost inkludert
 • Vaskeritjenester
 • Oppbevaring av bagasje
 • Utendørs svømmebasseng
 • Parkering
 • Restaurant
 • Safe
 • Svømmebasseng
 • Tur/reiseskranke


Betingelser

 • Barnevennelig
 • Aksepterer kredittkort
 • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 4 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Les Flamboyants - Saly Portudal Located at Quartier Saly Portudal - BP: 1231, , Mbour.
Hotel Les Flamboyants - Saly Portudal
Senegal
Mbour 29410 Quartier Saly Portudal - BP: 1231
0% 0
14.4459428 -17.0198392
Hotel Les Flamboyants - Saly Portudal
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc