X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Melia

14 Chalkokondili and 28 October, Aten, Hellas

ingen rangering

0 Omtaler
 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hotel Melia i Athen, stedet hvor du kan nyte en virkelig minneverdig opphold - i byens ultimate urban oase. Hotel Melia-Athen på bakgrunn av Akropolis og Lycabettus Hill og i selve hjertet av den greske hovedstaden, tilbyr uovertruffen fasiliteter 5-stjerners luksusinnkvartering. En av byens bredeste utvalg av fine spisesteder, ut døren svømmebasseng på taket, basseng bar og restaurant med fantastisk utsikt til de historiske monumentene som opererer i sommermånedene og en state of the art treningssenter med kondisjonstrening, noe som gjør Hotellet er et ideelt valg både for fritids- og forretningsreisende. Fra utendørsbasseng og helsestudio på taket, begge med utsikt over den spektakulære byen Athen, kan du nyte en fantastisk utsikt over Akropolis og Lycabettus Hill.
Melia Athens har et utvalg av varierte og unike matopplevelser fra den lokale, Middelhavet eller internasjonal mat, og tilbyr en eklektisk blanding av retter og kulinariske opplevelser levert av våre prisbelønte kokker. Det være seg en amerikansk stil frokost eller en cocktail mottak, en martini ved bassenget eller en middag med levende lys under stjernene, eller på solterrasse, er hvert måltid eller drikke forberedt med teft og servert med vårt varemerke lidenskap for service. Enten du planlegger et forretningsmøte, en intim mottak eller et cocktailparty, vil Meli Athen hjelpe deg med å organisere en minneverdig begivenhet for deg og dine gjester. For bedriftens behov, Meli Athen har tre møterom med det siste innen audiovisuelt utstyr og gratis høyhastighets internettilgang (både kabel og WI-FI). Alle våre møterom har dagslys, og har overhead, lysbilde og dataprojektorer, sammen med 62 inches plasmaskjermer. Våre hendelsen planleggere vil guide deg gjennom det beste bruk av tilgjengelig plass, ta vare på hver eneste detalj. I løpet av sommermånedene, tilbyr hotellet muligheten for hvor friluftsarrangementer med spektakulær utsikt over Akropolis og Lycabettus Hill og en kapasitet på opp til 100 personer.
- For å fortsette med din reservasjon vi krever gyldig kredittkort. Det resterende beløpet av beløpet vil bli preauthorized og belastet ved ankomst dato for bestilling av Travelmed Hotels Group. For ikke gyldige kredittkort vil du motta en e-postvarsling. Vi krever svaret og gyldige kredittkortopplysninger innen 3 virkedager. Hvis du ikke oppgir gyldig kredittkortopplysninger innen 3 virkedager din bestilling kan bli kansellert som følge.
Du har opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Klimaanlegg
 • Bar
 • Frokost inkludert
 • Business centre
 • Café
 • Trening
 • Vaskeritjenester
 • Minibar
 • Restaurant
 • Safe
 • Svømmebasseng
 • tilkomst for rullestolbrukere


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Melia Located at 14 Chalkokondili and 28 October, , Athens.
Hotel Melia
Greece
Athens 10677 14 Chalkokondili and 28 October
0% 0
37.9859907 23.7300395
Hotel Melia
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc