X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Nefeli-Chania, Crete

47 Zimvrakakidon Street 73 100 Chania, Crete, 47 Zimvrakakidon Street 73 100 Chania, Crete, Chania, Hellas

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Nefeli Hotel fin og moderne innredet i sentrum av byen, (50 m. Bort fra busstasjonen og 250 moh. Bort fra den venetianske havnen), venter på deg i løpet av sommeren og vinteren.
Ligger bokstavelig talt til sentrum av forretnings-og kommersielle hjertet av byen, vil du være i stand til å bevege seg raskt i løpet av dagen, og nyte den berømte nattelivet i byen på kvelden.
De lyse rommene er utstyrt med privat bad, balkong, telefon, TV, minibar, tre forskjellige kanaler med musikk og regulerbart klimaanlegg. Også huske på at avslapning er garantert som alle rommene har doble glassvinduer for å holde ut lydene av byen.
For ferien Nefeli Hotel tilbyr komfortable fritids salonger, en TV og video, en kafeteria - Bar, en frokost Lounge og Roof Garden.
Start dagen med en ferskpresset glass appelsinjuice og bare-brygget kaffe, etterfulgt av en solid frokost! Vår frokostbuffet ønsker deg velkommen fra 7: 00-10: 30 (11.00 på lørdager og søndager). Spesiell omsorg er gitt til grupper av gjester som kan komme sent eller ønsker for in-house servering. Lett snacks og drikke er alltid tilgjengelig hele resten av din travle dag fra våre romservice (fra 07:00 om morgenen til 03:00 forbi midnatt).
Våre ansatte kan hjelpe deg med alle dine reisebehov, fra flybestillinger til taxi overføringer. Med så mange banker rundt, være trygg på at du finner en hjelpende hånd i vår concierge med alle dine bankbehov. En rekke spesialitet leger er lett tilgjengelig, bør du trenger å rådføre seg med dem under oppholdet.

Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du må opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi en gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svarer på e vår innen 2 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Klimaanlegg
  • Bar
  • Frokost inkludert
  • Café
  • Kredittkort ikke akseptert
  • Heis
  • Haardrogers
  • Minibar


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Nefeli-Chania, Crete Located at 47 Zimvrakakidon Street 73 100 Chania, Crete, 47 Zimvrakakidon Street 73 100 Chania, Crete, Chania.
Hotel Nefeli-Chania, Crete
Greece
Chania 73 100 47 Zimvrakakidon Street 73 100 Chania, Crete, 47 Zimvrakakidon Street 73 100 Chania, Crete
0% 0
35.5154609 24.0297818
Hotel Nefeli-Chania, Crete
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc