X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Oxford Mamaia

B-dul A. Lapusneanu nr. 202 A, Constanta, Constanta, Romania

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Denne delen av Romania er flott alternativ når du planlegger sommerferien. Stranden sesongen starter i midten av mai, og går frem til slutten av september, da gjennomsnittlig dagtemperaturer er mellom 25 til 30 grader Celsius (78-86 grader Fahrenheit). Vannet er varmt til utpå høsten.

Hotel Oxford-Mamaia har 96 dobbeltrom og 6 leiligheter med mini-bar, internasjonal telefonlinje, TV-kabel, aircondition og alle nødvendigvis fasiliteter. Den lokale stranden ligger kun 5 minutters gange fra hotellet.

Den elegante og slående fasade gir måte å være vert ganske offentlige og private områder. Slapp av med forfriskende drink i den elegante baren, sample blanding av lokale og internasjonale retter i restauranten er bare liten del av det hotellet kan tilby for sine gjester.

Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen.

Du har opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00

"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, kan det hende vi må kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svarer på vår e-post innen to virkedager din bestilling kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Bar
  • Frokost inkludert
  • Heis
  • Parkering
  • Restaurant


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Oxford Mamaia Located at B-dul A. Lapusneanu nr. 202 A, Constanta, Constanta.
Hotel Oxford Mamaia
Romania
Constanta B-dul A. Lapusneanu nr. 202 A, Constanta
0% 0
44.2150594 28.6281448
Hotel Oxford Mamaia
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc