X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Park - Sarajevo

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Vi er veldig glade for at vi og Hotel Park er slags ting kan tilby deg tjenester av hvis kvaliteten fornøyd kravene til over gjennomsnittlig turist reklamasjoner.
Hotel Park - Sarajevo ligger i den fredelige delen av Sarajevo by, med vakre omgivelser og urørt natur. Vi er åpne i hele året, og tilbyr boarding-hus, halv boarding-hus og natt med frokost.
Også Hotel Park - Sarajevo disponerer parkeringsplass med stor kapasitet, mens landevei innrømmelse er ganske bra. Vår lange år erfaring vil overbevise deg om hvorfor Sarajevo nest heter 'City med sjel ".
Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du har opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svare på epost våre innen 2 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Frokost inkludert
  • Trening
  • Internettilgang
  • Restaurant
  • Svømmebasseng
  • Tur/reiseskranke


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Park - Sarajevo Located at Vogosca, , Sarajevo.
Hotel Park - Sarajevo
Bosnia And Herzegovina
Sarajevo 71320 Vogosca
0% 1
43.8617624 18.4333419
Hotel Park - Sarajevo
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc