X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Rivulus

str. Culturii nr. 3, 430316 Baia Mare, str. Culturii nr. 3, 430316 Baia Mare, Baia Mare, Romania

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Plassert i nærheten av økonomiske og historiske sentrum av Baia Mare, og tilbyr Rivulus Hotel i stor skala av høy kvalitet, gjennom dette være det perfekte stedet for forretningsmøter og turist formål også. Gjennom den er ung, kompetent og høyt utdannet personale og sin nye og utøvende infrastruktur det er en av de beste valgene på markedet. The Ice og snack-bar er på våre kunders disposisjon 24 timer i døgnet, med et bredt spekter av bakverk produkter, iskrem, smørbrød og annet snacks, alkoholholdige, ikke-alkoholholdige drikker, kaffe, te, etc. Våre restaurant og BAR er på vår kunder disposisjon fra 10 AM til 24:00, med et rikt utvalg av rumenske og italienske gastronomiske spesialiteter, med et bredt utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drinker, slik at våre kunder kan avslutte dagen positivt i baren eller restauranten. Mangfoldet av våre menyer og impeccability av tjenestene, bidrar til bekvemmelighet og rekreasjon av våre gjester. Rommene er utstyrt med internett, klimaanlegg, internasjonale telefon, farge-TV med kabel inkludert, minibar og bad med dusjkabinett. Tilgangen på rommene er laget av magnetkort.
Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du må opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: Kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svarer på e vår i løpet av 2 arbeidsdager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Klimaanlegg
 • Bar
 • Frokost inkludert
 • Faksservice
 • Vaskeritjenester
 • Minibar
 • Restaurant


Betingelser

 • Barnevennelig
 • Aksepterer kredittkort
 • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Rivulus Located at str. Culturii nr. 3, 430316 Baia Mare, str. Culturii nr. 3, 430316 Baia Mare, Baia Mare.
Hotel Rivulus
Romania
Baia Mare str. Culturii nr. 3, 430316 Baia Mare, str. Culturii nr. 3, 430316 Baia Mare
0% 2
47.6544610 23.5905700
Hotel Rivulus
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc