X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel San Sebastien

42 Rue San Sebastien, 75011, Paris, Frankrike

66%Rangering

 • 66%Verdi for pengene
 • 77%Sikkerhet
 • 75%Sted
 • 68%Personale
 • 59%Atmosphere
 • 60%Renslighet
 • 57%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hotel San Sebastien, to stjerner komfort med de laveste prisene i Paris, gangavstand til alle sightseeing og monumentene i Paris.

Hotel San Sebastien er et 2-stjerners hotell som ligger i den gamle Paris, i nærheten av Grande Boulevards og Place des Vosges. Bare 10 minutters gange til Republique og Bastille, dette 2-stjerners hotellet sikrer deg en varm velkomst.

Vi har rom som er singel, dobbel, trippel eller quadriple no-suiter. Vi har bad eller dusj (varmt vann 24 timer), WC, TV med satellitt, vekkerklokke og telefon i alle rom. Våre kvalifiserte ansatte snakker flere språk, mens vi tilbyr også et svømmebasseng (ved siden av hotellet), parkering, vaskeri, og det er en buss og metro stopp og supermarkeder i nærheten.

Den fransk frokost (baguette, croissant, smør, syltetøy, appelsinjuice, kaffe, te, varm chocalate, melk, capucino) serveres til alle våre guestsfor 6 euro per person.
Den sengetøy og håndklær er gratis.

Så du har
Gratis håndklær
Gratis sengetøy
Gratis garderoben
Gratis bankboks
Gratis kart og brosjyrer
Flerspråklig personale
Ingen portforbud
Ingen lockout
Alle rom med dusj, wc, tv

NYHET!!

Vi serverer også lunsj og middag i vår typisk fransk restaurant (Restaurant San Sebastien) for 13 euro per person (Tree, hovedrett og dessert). .

Vi vet at hvis du bor i HOTEL SAN SEBASTIEN, vil du komme igjen!!

VIKTIG MELDING:
Ikke glem at hvis du ta forbehold for hotellet vårt, og hvis du må avbryte den, må du informere oss 24hours før ankomst, hvis ikke vi er ment til å kreve et beløp på de første natt overnatting på kredittkortet ditt.

Byen skatt som er 1 euro per person per natt er ikke inkludert i prisene.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Beliggenheten var helt ok, og det var lett å komme til sentrum av byen. Jeg tror dog at det var seng lopper som jeg så ut som om jeg hadde blitt bitt av en koloni av insekter. De virkelig trenger å rengjøre madrasser. Heisen var skjønt ute av drift, som andre allerede har antydet, og mitt inntrykk var at det ikke ville bli reparert noe snart.
  Les mer
   Anonym, Schweiz, Kvinnelig, 41+
 • Se alle omtaler »

Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel San Sebastien Located at 42 Rue San Sebastien, 75011, Paris.
Hotel San Sebastien
France
Paris 42 Rue San Sebastien, 75011
66% 1017
48.8615386 2.3711371
Hotel San Sebastien
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     5 seng Privat Rom Med Bad/wc