X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Scandinavia

Campo Santa Maria Formosa, Castello, 5240, Venezia, Italia

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hotel Scandinavia ligger i hjertet av byen, bare noen få skritt fra Piazza San Marco og Rialto-broen med en fantastisk utsikt over Campo di Santa Maria Formosa.

Hotel Scandinavia har 33 store, luftige rom. Alle rommene er nøye innredet med stilmøbler og overdådig Murano glasslamper og har all slags komfort som TV, direkte telefonlinje og klimaanlegg. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i lobbyen.

Det 18. århundre atmosfæren i denne edle venetiansk bolig har holdt seg intakt gjennom århundrene. Av denne grunn et opphold på Hotel Scandinavia er en unik, følelsesladet opplevelse som vil tillate deg å fordype deg i en langt-off tid, gjenoppleve de gamle luksus i det 18. århundre Venezia.

Hvert rom på Hotel er designet for å gjenskape denne magiske atmosfæren. Vi ser frem til å bo hos oss.

Det har blitt annonsert at i henhold til ny italiensk lov, vil den venetianske byrådet innføre en overnatting skatt for alle prisene med virkning fra 23 august 2011 på 1 euro per person, per natt, per hotellet stjerne kategori. Derfor er alle kunder vil måtte betale den "byen seng skatt" på 3 euro per person per dag for et 3 stjerners hotell direkte til hotellet. Vi beklager eventuelle ulemper men dette nye "seng skatt" er dessverre ikke inkludert i overnatting avgift.

Avbestillingsregler: 24 timer før ankomst
Barn policy: ekstra 15 euro per natt per barn

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Klimaanlegg
  • Bar
  • Frokost inkludert
  • Haardrogers
  • Oppbevaring av bagasje
  • Safe


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Scandinavia Located at Campo Santa Maria Formosa, Castello, 5240, , Venice.
Hotel Scandinavia
Italy
Venice Veneto 30122 Campo Santa Maria Formosa, Castello, 5240
0% 80
45.4370986 12.3415517
Hotel Scandinavia
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Felles Bad     Twin Privat Rom Med Bad/wc