X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Scandinavia

Campo Santa Maria Formosa, Castello, 5240, Venezia, Italia

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hotel Scandinavia ligger i hjertet av byen, bare noen få skritt fra Piazza San Marco og Rialto-broen med en fantastisk utsikt over Campo di Santa Maria Formosa.

Hotel Scandinavia har 33 store, luftige rom. Alle rommene er nøye innredet med stilmøbler og overdådige Murano glasslamper og har alle typer bekvemmeligheter som TV, direkte telefonlinje og klimaanlegg. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i lobbyen.

Det 18. århundre atmosfære av denne edle venetiansk bolig har holdt seg intakt gjennom århundrene. Av denne grunn et opphold på Hotel Scandinavia er en unik, følelsesladet opplevelse som vil tillate deg å fordype deg i en langt-off tid, gjenoppleve de gamle luksusen til 18.-tallets Venezia.

Alle rom i Hotel har blitt designet for å gjengi denne magiske atmosfæren. Vi ser frem til å bo hos oss.

Det har blitt annonsert at i henhold til ny italiensk lov, vil den venetianske byrådet innføre en overnatting skatt for alle hotellreservasjoner med virkning fra 23 august 2011 på 1 euro per person, per natt, per hotellet stjerne kategori. Derfor er alle kunder vil måtte betale "byen seng skatt" på 3 euro per person per dag for et 3 stjerners hotell direkte til hotellet. Vi beklager eventuelle ulemper men denne nye "seng skatt" er dessverre ikke inkludert i overnattingsavgift.

Avbestillingsregler: 24 timer før ankomst
Barn policy: ekstra 15 euro per natt per barn

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Klimaanlegg
  • Bar
  • Frokost inkludert
  • Haardrogers
  • Oppbevaring av bagasje
  • Safe


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Scandinavia Located at Campo Santa Maria Formosa, Castello, 5240, , Venice.
Hotel Scandinavia
Italy
Venice Veneto 30122 Campo Santa Maria Formosa, Castello, 5240
0% 80
45.4370986 12.3415517
Hotel Scandinavia
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Felles Bad     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc