X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Serban

Carpatilor 9, Brasov, Carpatilor 9, Brasov, Brasov, Romania

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hotel Serban Brasov er en komfortabel overnatting perfekt for ferie turister og forretningsreisende. Serban Hotel Brasov i en omtrentlig avstand på 160 kilometer fra Bucharest flyplassen er i nærheten av Park og City Center. Vi har gleden av å tilby deg fasiliteter og tjenester på en behagelig og magisk atmosfære. Komforten, til verktøy og tjenester som tilbys av våre ansatte vil oppnå den tiden du tilbringer i vårt selskap bli uforglemmelig. Komplekset har en arkitektur som kombinerer moderne med klassiske elementer, og det er et passende sted for grupper av turister, forretningsmenn og forbipasserende i byen vår. Rommene i Brasov Serban Hotel er elegant gjort opp med moderne møbler. Hvert av de lydisolerte rom er utstyrt med telefon med direkte oppringing anlegget, satellitt-TV, DVD / VCD-spillere, kjøleskap med minibar, skrivebord, internettilgang og eget bad med dusj og hårføner. Ikke-røykere er tilgjengelig på forespørsel. Serban restaurant venter på deg i en hyggelig atmosfære: variert meny - deilige gourmetspesialiteter. Restauranten er til din disposisjon for: Frokost. Virksomhet som; Festlig middager; Cocktailer og kaffepause områder i konferanser eller andre arrangementer lokale, bryllup og dåp. Restaurant Serban har 8 avdelinger med en kapasitet på 1 670.
Salon burgunder - 300 seter; Blå Saloon - 190 seter; Saloon Diskotek - 220 seter; Great Hall - 600 seter; Medieval Saloon - 160 seter; Salon Gul - 100 seter; Rustikk Saloon - 50 seter; Salon Cherry - 50 seter;
De som tilbys av Serban Hotel i Brasov anlegg er blant de beste i sitt slag. Noen av fasilitetene som nytes av gjestene på hotellet inkluderer: Complementary frokostbuffé; En innbydende restaurant med varm atmosfære serverer sine gjester med ekte internasjonalt kjøkken; En bar å slappe av og slappe av etter en trette dag; Konferanserom med skinnstoler, store bord, og alle moderne presentasjons utstyr; Branndeteksjon i alle rom; Avsetning for sentralvarme; Safe i resepsjonen; Gratis parkeringsplass; Frisør; Reise skrivebord; Bilutleie tjenester; Trådløs Internett tilgjengelighet; Flerspråklig personale.
Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du har opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svare på epost våre innen 2 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Klimaanlegg
 • Bar
 • Frokost inkludert
 • Business centre
 • Faksservice
 • Trening
 • Haardrogers
 • Minibar
 • Parkering
 • Restaurant


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Serban Located at Carpatilor 9, Brasov, Carpatilor 9, Brasov, Brasov.
Hotel Serban
Romania
Brasov 500282 Carpatilor 9, Brasov, Carpatilor 9, Brasov
0% 3
45.6350466 25.6242799
Hotel Serban
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc