X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Starlight

Via Cairoli 115, Roma, Italia

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hotel Starlight er et nytt to-stjerners hotell, som ligger i det historiske sentrum av Roma, fem minutters gange fra sentralstasjonen 'Termini' og bare noen få minutter fra noen av de viktigste monumentene i byen: Colosseum, Forum Romanum , St. Pietro in Vincoli og to av de store basilikaene: Santa Maria Maggiore og San Giovanni Laterano.

Hotellets rom og er innredet med privat bad, hårføner, TV, safe, minibar. aircondition ingen inkludert i prisen. Du ønskes velkommen med den snilleste hensyn, fordi vår første bekymring er å møte gjestene ønsker Ideell for dine romerske Vacations

The Hotel Star Light ligger i en posisjon som gjør at du kan enkelt flytte rundt til fots eller med lokal transport slik at du kan oppdage alle underverkene i byen Roma. Colosseum, Santa Maria Maggiore, San Giovanni og mange andre viktige monumenter for ikke å bli savnet befinner seg innen gangavstand.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Frokost inkludert
  • Heis


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Starlight Located at Via Cairoli 115, , Rome.
Hotel Starlight
Italy
Rome Lazio 00185 Via Cairoli 115
0% 52
41.8946370 12.5080920
Hotel Starlight
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc