X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Woodlands Inn

1158/5-7- Charoen Krung Road 32, Near silom and suriwonge Road, Bangkok, Thailand

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Woodlands Inn, er en ny førsteklasses budsjett Bangkok hotell som består av 75 luksuriøse gjesterom kombinert med varm og vennlig service av en erfaren South Indian ledergruppe. På toppen av dette, har vi 5-stjerners fasiliteter på en økonomisk hastighet.

Vår språklige ansatte kan snakke en rekke språk som engelsk, hindi, tamil og thai. Vi står til tjeneste for å få deg til å føle deg hjemme borte fra hjemmet.

Vår Woodlands Restaurant har et godt utvalg av thai, indisk, Sør-indisk og inter mat. Vi serverer et utvalg av retter som appellerer til alles smak.

Woodlands Inn ligger i hjertet av Bangkok sentrum med butikker, kontorer og underholdningssentre innen gangavstand, er omgitt av mange 5-stjerners hotellene i området. Kun 500 meter fra den berømte Chao Praya River, 1.6km fra Hualumphong Bangkok internasjonale sentralbanestasjonen og ca 40 minutter fra den nye Bangkok Suvarnabhumi Airport.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Oppbevaring av bagasje


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hotel Woodlands Inn Located at 1158/5-7- Charoen Krung Road 32, Near silom and suriwonge Road, Bangkok.
Hotel Woodlands Inn
Thailand
Bangkok 10500 1158/5-7- Charoen Krung Road 32, Near silom and suriwonge Road
0% 9
13.7215010 100.5160020
    Ledige rom     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe Enkelt Privat Rom Med Bad/wc