X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

House Clover

Ma. Anaarukalee, Shaheed KTM Hingun, Mann, Maldivene

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Velkommen til House Clover!

Vi er perlen i paradis, vi gir deg kongen standard service.

Et populært feriemål, tiltrekker Maldivene et stort antall turister gjennom hele året med sine vakre strender, sightseeing alternativer og fantastisk natur. En kort idé eller informasjon om Maldivene fakta vil aktivere en å bli kjent med landet på en mye bedre måte.

Landet ligger i Det indiske hav, sør for India. Det er en øy land som består av rundt 1200 koralløyer. Bare 200 øyer ut av 1200 er bebodd. Øyene er kjent for sine strender og eksotisk marint liv.

Det høyeste punktet på Maldivene er på Wilingili øyene i Addu Atoll. Man kan finne forskjellige typer fisk i farvannene rundt øyene. Noen av de populære varianter av fisk som man kan finne inkludere batfish, svart-spotted pullerfish, blå-strippet Snappers, trompet fisk og andre. Brødfrukt er den viktigste frukt, som blir spist her borte. Man kan finne mange kokos og palmer i dette landet. Hovedstaden i fylket er Male. Det er en by fylt med store bygninger og mange skyskrapere. Man kan også finne et stort antall butikker over her. De brolagte gater av øya er dekket med mange palmer som tilbyr en pittoresk skue. De ulike attraksjonene som man kan finne her borte er The Islamic Center, Huskuru Miskyii og Nasjonalmuseet.

Valutaen i landet er Rufiyaa og Laaree. De fleste hoteller og feriesteder aksepterer betaling med kontanter, reisesjekker og kredittkort. Allment aksepterte kredittkort er American Express, Visa, Master Card, Diners Club og Eurocard. Fiske og turisme er de viktigste næringene i landets økonomi. Landbruk gjør også verdifulle bidrag til landets økonomi. Landet vokser kokos og søtpoteter og fiskeeksport.

Språket i landet er Dhivehi. Folk imidlertid også snakker engelsk. Islam er den offisielle religionen i landet er islam. Maldivene har en varm og fuktig vær med temperaturer mellom 29-32 grader Celsius. Solen skinner over her nesten hele året. På grunn av denne grunn er lette klær foretrukket over her. Kvinner er imidlertid forventet å ha anstendig bekledning.

Inngang til Maldivene er ikke vanskelig. Ingen visum er nødvendig. En svært viktig faktum om Maldivene er at landet ble hardt rammet av tsunamien 26. desember 2004. Mer enn hundre mennesker ble drept og mange mistet hjemmene sine også i dette naturkatastrofer.

CHILD RATE
Barn Dele 0 - 8 er gratis.
Barn Dele 8-12 vil bli belastet 50% av én voksenpris.

SJEKK IN & SJEKK UT
Sjekk inn tid: 1300hrs - Sjekk ut tid: 1200hrs. Sen utsjekking på forespørsel

DAY BRUK ROOM
Day bruk timer - maks 6 timer og gjelder ikke for natten. Sjekk ut: 2100hrs

Avbestillingsregler
Avbestilling varslet mindre enn 24 timer vil bli belastet 50% på bekreftet romprisen.
No-show og avbestilling mindre enn 24 timer vil bli belastet 100% på bekreftet romprisen.

Alle satsene ovenfor er rom bare hvis noen kroppen liker å ha B & B deretter + 8 USD per person

*** Vær oppmerksom ***
8% av byens skatter ikke inkludert

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Frokost inkludert
  • Kredittkort ikke akseptert
  • Internettilgang
  • Vaskeritjenester
  • Lounge
  • Safe


Betingelser

  • Aksepterer kredittkort
  • Avgifter ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
House Clover Located at Ma. Anaarukalee, Shaheed KTM Hingun, , Male.
House Clover
Maldives
Male Ma. Anaarukalee, Shaheed KTM Hingun
0% 8
4.1724851 73.5098648
House Clover
    Ledige rom     Superior Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Superior Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Superior Twin Privat Felles Bad