X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hylands

307 Queens Road, Beeston, Nottingham, Nottingham, England

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
På Hylands vi stolte av å behandle gjester som individer og tar sikte på å tilfredsstille deres behov. Ideell beliggenhet i nærheten av Nottingham University, Highfields Hockey Club, Nottingham Indoor Tennis Centre, Wollaton Park og Attenborough Nature Reserve.

Hylands tilbyr ren og komfortabel innkvartering og en varm og vennlig atmosphere.Hylands tilbyr gratis wifi på de offentlige salonger, et biljardbord, spillkonsoller og egen bar med alle rettigheter. Med en prisvinnende pub som tilbyr ekte øl og et stort utvalg av vin og whisky og flere utmerkede restauranter innen gangavstand våre gjester servering behov blir godt ivaretatt.

Den utvalg av butikker, teatre, barer, konsertsaler, bowling og skøyter arenaer på tilbudet i sentrum er bare noen få minutter unna.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Brettspill
  • Frokost inkludert
  • Barnesenger er tilgjengelig
  • Haardrogers
  • Vaskeritjenester
  • Lounge


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hylands Located at 307 Queens Road, Beeston, Nottingham, Nottingham.
Hylands
England
Nottingham NOTTS. NG9 1JB 307 Queens Road, Beeston, Nottingham
0% 106
52.9220996 -1.2112426
Hylands
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Enkelt Privat Felles Bad     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Twin Privat Felles Bad     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 4 seng Privat Felles Bad