X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Iaki Hotel- Mamaia

Mamaia Resort, Constanta, Romania

ingen rangering

0 Omtaler
 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Iaki Hotel ligger i Mamaia, et feriested i den nordlige delen av den rumenske svartehavskysten, som er en av de største feriestedene i landet. Plassert i hjertet av feriestedet, kun 20 m fra stranden, ble det tidligere Bucharest Hotel overtatt i 1999 av den berømte rumenske fotballspilleren Gheorghe Hagi. Den slående og sofistikerte fasaden avdekker en rekke innbydende offentlige og private områder. Omfavne den overdådige komforten av den elegante baren og restauranten, slapp av i det imponerende spa og skjønnhetssalong, tren på treningssenteret, stupe inn i den svale bassengene og prøve lykken i kasinoet.
Utfør arbeidet ditt i stil og sette pris på de varierte og lyse møterom som tilbys. Trekk deg tilbake til de duse nyanser av ditt fullt utstyrte rom og fanget opp den luksuriøse, men koselige atmosfære.
Restauranten har plass til 100 personer og representerer en ideell kombinasjon mellom eleganse og komfort. For varme sommerkvelder, tilbyr hotellet deg en flott terrasse, ved siden av svømmebassenget og fontener, kjærtegnet av brisen og den friske luften. Sample International og rumensk mat i Iaki restaurant som tilbyr sesongens la carte og sette opp menyer. Smak en omfattende liste over cocktails i hyggelig basseng bar. Venture til Terrace Bar, som ligger i toppetasjen av hotellet og presenterer praktfull utsikt mot havet.

Vær oppmerksom på:

For å fortsette med din reservasjon krever vi gyldig kredittkort. Det resterende beløpet for reservasjonen vil bli preauthorized og belastet ved ankomst dato for bestilling av Travelmed Hotels Group. For ikke gyldige kredittkort vil du motta en e-postvarsling. Vi krever svaret og gyldige kredittkortopplysninger innen 3 virkedager. Hvis du ikke oppgir gyldig kredittkortopplysninger innen 3 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Du har opp til 8 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 8 dager før ankomst vil du bli belastet hele oppholdet. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i 100% av oppholdet kostnad.

Sjekk inn 13.00
Sjekk ut 11.00

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Bar
 • Frokost inkludert
 • Trening
 • Badestamp
 • Utendørs svømmebasseng
 • Parkering
 • Restaurant
 • Svømmebasseng


Betingelser

 • Barnevennelig
 • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 8 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Iaki Hotel- Mamaia Located at Mamaia Resort, , Constanta.
Iaki Hotel- Mamaia
Romania
Constanta 900001 Mamaia Resort
0% 0
44.2437387 28.6223673
Iaki Hotel- Mamaia
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc