X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til IchiEnSou

4-2 Komatsu-Chou SijoSagaru 4 Choume YamatoOojiDou, Kyoto, Japan

kart og veibeskrivelser


92%Rangering

  • 93%Verdi for pengene
  • 81%Sikkerhet
  • 99%Sted
  • 96%Personale
  • 93%Atmosphere
  • 94%Renslighet
  • 89%Fasiliteter

Oversatt av Google Nedenfor timer er våre stengetid. Vær oppmerksom på om du ønsker å slippe bagasjen din.

22:00 ~ 08:00
14:00 ~ 16:00

Med taxi:
Vi anbefaler på det sterkeste MK taxi for service og kostnader. Spør en driver for å gi oss en samtale for plasseringen av IchiEnSou. De kan ta deg til et feil sted ellers.

Med tog:
Ta en JR Nara linjen tog til Tofukuji, første stopp fra Kyoto stasjon. Overføring til Keihan linje ved Tofukuji og ta tog avgrenset for Demachiyanagi. Gå av på Gion Shijo og gå ut av exit # 6. Bygningen du nettopp kom ut fra er Minamiza teater.

For å komme til gjestehuset fra Minamiza teater, gå en blokk i øst (til høyre når du kommer ut fra exit # 6) (gange fra elven på kartet) sammen Kyoto gate (hovedgaten) og ta til høyre ved det første lyskrysset. Gå sør for ett kvartal (30 meter) fra lyskrysset, vil du se en smal gate (første gaten fra Kyoto gate, ca 3 meter bred) på din venstre side. Gå inn på gaten for 15 meter fra hjørnet og du vil se et lite skilt, IchiEnSou, på et stykke tre på den svarte porten på gjestehuset på din venstre side. Vennligst gå inn til passasjen, og du vil finne deg selv endelig ankommer pensjonatet!

Med buss:
Ta en buss # 4 eller # 17 eller # 205 på A2-plattformen fra Kyoto stasjon og gå av på Kyoto Kawaramachi. Gå tilbake om 15m til hovedskjæringspunktet mellom de to opptatt veier, Kyoto og Kawaramachi. Fra krysset, gå mot Kamo elva langs Kyoto gate og etter broen, vil du se teater over lyskrysset. Veibeskrivelse til IchiEnSou Guesthouse fra teater (Minamiza Theater) er vist ovenfor.


Hvis du fant det vanskelig å få til gjestehuset, vennligst gi oss et anrop fra en offentlig telefon utenfor teateret. Siden det tar bare to minutter for oss å gå og møte opp med deg på teater fra gjestehuset, er vi mer enn villige til å gjøre det. Ikke nøl med å ringe oss.