X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Igloo Backpackers Hostel

100 Mansfield Road, Nottingham, England

88%Rangering

 • 84%Verdi for pengene
 • 91%Sikkerhet
 • 87%Sted
 • 97%Personale
 • 88%Atmosphere
 • 87%Renslighet
 • 84%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
MERK: Maksimal gruppestørrelse er 5 for online bestillinger. For grupper større enn 5, må du ta kontakt med vår resepsjon teamet direkte. Alle elektroniske bestillinger gjort for mer enn 5 personer vil bli vurdert ugyldig. Også ... vi er rolige lokaler egnet for rolig reisende. Vi aksepterer ikke høne / stag eller partigrupper i noen av våre eiendommer.

Den Igloo Backpackers Hostel (dorm senger), er det yngre søster boutique hostel Igloo Anneks (privat rom) og vår splitter nye Igloo Pods Building (private rom) er stolte av å være byens opprinnelige og mest populære kvalitet stoppested for budsjett-minded backpackere, turister, familier, helgeturister og utenlandske arbeidssøkere som søker hvile og rekreasjon i et varmt, rent, trygt og vennlig hjem-fra-hjemmet som behandler historie, gode mennesker og en avslappet atmosfære.

Ligger i sentrum av byen, er vi omgitt av butikker, puber, spise-ins, take-outs, og massevis av flotte severdigheter og kule lyder. Det er en 24 timers supermarked bare et hopp unna, og Victoria marked og en Tesco innen 1-5 minutter gange. Vi er mindre enn en 7 minutters gange fra hoften og levende Nottingham sentrum og innen gangavstand fra alle de store turistattraksjoner. Gjennom årene har vi tatt imot over 50.000 mennesker fra hele verden, og i dag fortsetter vi å være et ideelt sted for nære vennskap som skal opprettes og våre gjester kommer tilbake år etter år.

Hvert privat rom i Pods tilbyr kule og koselige privat innkvartering, ved hjelp av hovedsakelig up-syklet og secondhand møbler, med ekstra innslag av top notch komfortfunksjoner (hallo memory foam, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi) og unike personlighet (inkludert veggmalerier i rommene spray malt av dyktige lokale graffitikunstner Smallkid) ... vi virkelig brenner for å vise hvordan vandrerhjem bør se og føle disse dager, og vi håper du vil komme og se for deg selv !. Et felles kjøkken er fullt utstyrt for selvhushold og inkluderer gratis te, kaffe og sukker. Høy kvalitet bad er felles og funnet i første og andre etasje, og det er et vaskeri tilgjengelig på forespørsel.

Hvert private rom i annekset tilbyr komfortabel privat innkvartering med memory foam og gratis Wi-Fi. Rommene har flatskjerm-TV, skrivebord og sittegruppe. Et felles kjøkken er fullt utstyrt for selvhushold og inkluderer gratis te, kaffe og sukker. Høy kvalitet bad er delt, og i tilknytning til rommene, og det er et vaskeri tilgjengelig på forespørsel.

Den Igloo Backpackers Hostel har et stort fullt utstyrt kjøkken med gratis te, kaffe og sukker, en sosial salong med to datamaskiner som er gratis å bruke, samt en TV og massevis av filmer å velge mellom. Hver hybel har komfortable køyesenger med ferske dyner og puter, gratis wi-fi i bygningen, skap i alle rom, gratis bagasjeoppbevaring, vaskeri og strykejern, og vaskerom med 24 timers varm dusj. Den Igloo har også et stort sosialt rom for å henge ut.

Alle våre bygninger er miljøbevisst, med miljøvennlige og resirkulerte produkter der det er mulig. Vi er stolte over å ha blitt tildelt et sertifikat for Excellence av Trip Advisor for 2013.

For alle reservasjoner på 4 netter eller mer, vil en 50% ikke-refunderbart depositum for hele oppholdet bli belastet ved bestilling.

Vennligst merk: vi tar en £ 20 nøkkel-innskudd per sett med nøkler ved ankomst, som vil bli returnert til deg når du sjekker ut. Innsjekking er etter 15:00 og sjekk ut tid er før 10:30. Ved avbestilling opp til 3 dager før ankomstdagen, vil ingen gebyr belastes. Ved avbestilling senere vil 100% av den første natten belastes. Ved manglende oppmøte, vil den totale prisen for reservasjonen belastes. (Vær oppmerksom på at eiendommen forbeholder seg retten til å forhåndsgodkjenne betaling 3 dager før ankomst dato).

For alle bygninger, er du velkommen til å sjekke inn tidligere og la bagasjen oppbevares på kontoret (resepsjonen er åpen fra 7 am - 1 am, 7 dager i uken). Vær oppmerksom på at foto-ID kreves fra alle gjester når du sjekker inn.

Viktig Betaling Info: For alle bestillinger som kommer på en fredag ​​eller lørdag kveld, vil hele beløpet bli belastet kortet bookingen ble gjort med opp til 3 dager før ankomstdagen (da dette er den eneste måten for oss å sikre at vi ikke holder en bestilling med et ugyldig kort). Det er for tiden ingen kortgebyr ved betaling med britiske debetkort, men vi må kanskje begynne å lade en liten avgift på betaling med britisk debetkort på et tidspunkt i fremtiden. Dersom du betaler med et kredittkort eller en utenlandsk debetkort, det er en £ 1 avgift på alle betalinger under £ 40 og en avgift på 2,5% på alle utbetalinger av £ 40 eller mer. Skulle du ønske for betaling skal belastes et annet kort eller delt betaling over flere forskjellige kort, så må du huske å ta kontakt med vår resepsjon team med nye kortinformasjon på nummeret nedenfor minst 4 dager før ankomstdagen. Som en generell regel, noen bestilling som er for mindre enn 4 netter og ikke kommer på en fredag ​​eller lørdag kveld vil være "betale ved ankomst", men vi forbeholder oss retten til å kreve betaling før ankomst dato - ikke å kunne få betaling kan resultere i din bestilling blir kansellert.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-Timers Sikkerhet
 • Adaptere
 • Bookutveksling
 • Frokost er ikke inkludert
 • Gratis Bykart
 • Gratis internettilgang
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Haardrogers
 • Warme Douches
 • Huishouding
 • Internettilgang
 • Kjøkken
 • Vaskeritjenester
 • Sengetøy inkludert
 • Skap
 • Oppbevaring av bagasje
 • Parkering
 • STEAMROOM
 • Te / Kaffe fasiliteter
 • Tur/reiseskranke
 • Håndklær til leie


Betingelser

 • Aksepterer kredittkort
 • Ikke-røyk


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Igloo Backpackers Hostel Located at 100 Mansfield Road, , Nottingham.
Igloo Backpackers Hostel
England
Nottingham NG1 3HD 100 Mansfield Road
88% 582
52.9607246 -1.1499380
Igloo Backpackers Hostel
    Ledige rom     Superior Privat Dobbeltseng Felles Bad     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Deluxe Privat Dobbeltseng Felles Bad     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Superior Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard 6 seng Sovesal For Kvinner     4 seng Blandet Sovesal     Standard 6 seng Blandet Sovesal     6 seng Blandet Sovesal     Standard 8 seng Blandet Sovesal     10 seng Blandet Sovesal     Deluxe Enkelt Privat Felles Bad     Enkelt Privat Felles Bad     Standard Enkelt Privat Felles Bad     Deluxe Enkelt Privat Felles Bad     Enkelt Privat Felles Bad     Standard Enkelt Privat Felles Bad     Superior Twin Privat Felles Bad     Twin Privat Felles Bad     Standard Twin Privat Felles Bad     Deluxe Twin Privat Felles Bad     Deluxe Twin Privat Felles Bad     Twin Privat Felles Bad     Standard Twin Privat Felles Bad     Twin Privat Felles Bad     Superior 3 seng Privat Felles Bad     Superior 4 seng Privat Felles Bad     Standard 5 seng Privat Felles Bad