X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Iguassu Falls Hostel

Rua Ignacio Sottomaior, 668, Vila Yolanda, Foz do Iguacu, Brasil

kart og veibeskrivelser


96%Rangering

  • 100%Verdi for pengene
  • 100%Sikkerhet
  • 93%Sted
  • 98%Personale
  • 87%Atmosphere
  • 98%Renslighet
  • 98%Fasiliteter

Fra alle retninger må man gå av alltid på Avenida das Cataratas , Vila Yolanda distriktet . Som en referanse kan du bruke Chaplin Snooker Bar . Adressen til vandrerhjemmet er 668 Ignacio Sottomaior gate .

- Fra IGU flyplassen i Brasil må man ta 120 bussen CENTRO og gå av på Avenida das Cataratas foran Chaplin Snooker Bar ( motsatt retning av vandrerhjemmet ). Vandrer plasseringen er på 668 Ignacio Sottomaior gate , Vila Yolanda distriktet. Fra flyplassen på vei til byen må man gå av etter den andre lyskryss .

- Fra IGR flyplassen i Argentina må man ta bussen til byen Puerto Iguazu og gå av på bussterminalen og endre til en annen buss til Foz do Iguassu - Brasil . Når du er i Brasil går av på Avenida das Cataratas foran Chaplin Snooker Bar ( motsatt retning av vandrerhjemmet ). Vandrer plasseringen er på 668 Ignacio Sottomaior gate, Vila Yolanda distriktet. Fra grensen på vei til byen må man gå av etter den andre lyskryss. Vi minner SOM PÅ VEI vil man trenger å stoppe på den argentinske BORDER og senere på brasiliansk GRENSEN FOR Å SE OM avisene.

- Fra bussterminalen - Rodoviaria i Brasil må man ta 105 eller 115 bussen Jardim das Flores og gå av på Avenida das Cataratas foran Chaplin Snooker Bar ( motsatt retning av vandrerhjemmet ). Vandrer plasseringen er på 668 Ignacio Sottomaior gate, Vila Yolanda distriktet .

- Fra bussterminalen i Puerto Iguazu ett must for å ta bussen til Foz do Iguassu - Brasil . Når du er i Brasil går av på Avenida das Cataratas foran Chaplin Snooker Bar ( motsatt retning av vandrerhjemmet ). Vandrer plasseringen er på 668 Ignacio Sottomaior gate , Vila Yolanda distriktet. Fra grensen på vei til byen må man gå av etter den andre lyskryss. Vi minner SOM PÅ VEI vil man trenger å stoppe på den argentinske BORDER og senere på brasiliansk GRENSEN FOR Å SE OM avisene.

- Fra bussterminalen i Ciudad del Este i Paraguay ett must for å ta bussen til Foz do Iguaçu - Brasil som går hvert 30 minutt og når i Brasil må man gå av på Macdonald busstopp. Fra Macdonald til vandrerhjemmet er det ikke så langt, bare 8 blokker. Vi minner SOM PÅ VEI en trenger å stoppe på den paraguayanske BORDER og senere på brasiliansk GRENSEN FOR Å SE OM avisene.