Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Il Giglio Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kart
Omtaler
6.7
Bra 316 anmeldelser
  • Verdi for pengene 6.0
  • Sikkerhet 6.0
  • Sted 8.0
  • Personale 6.0
  • Atmosphere 6.0
  • Renslighet 7.0
  • Fasiliteter 8.0
BESTILL NÅ
6.7
Bra 316 anmeldelser
  • Verdi for pengene 6.0
  • Sikkerhet 6.0
  • Sted 8.0
  • Personale 6.0
  • Atmosphere 6.0
  • Renslighet 7.0
  • Fasiliteter 8.0

Følgende omtaler ble innsendt av kunder som har bestilt de siste 12 månedene. De vurderinger og rangeringer i rangerings-boksen er basert på tilbakemeldinger og meninger fra kundene som sendte dem og er ikke meninger uttrykt av Hostelworld.com. På denne måten får du en oppdatert oppfatning av hvor bra et herberge egentlig er.
Les vår retningslinjer for anmeldelser

  • Vis:
  • Sorter Etter:
12 Okt 2016
8.6

Great facilities very close to the main train station. Fully recommended.

    • 8.0Verdi for pengene
    • 8.0Sikkerhet
    • 10.0Sted
    • 10.0Fasiliteter
    • 8.0Personale
    • 8.0Atmosphere
    • 8.0Renslighet
  • Anonym
  • USA, Blandet Gruppe, 25-30
  • Novise-nomade
  • 4 Omtaler
28 Sep 2016
4.9

Checking in was confusing. Paying with card nearly impossible as the POS machine had no instructions and was in Italian. Bed was super uncomfortable, construction outside and hammering on nearby floors was loud from 7AM-6PM. Woke up one morning to doors propped open and unlatched. As the staff is never there it made me feel unsafe. Other guests were unfriendly/rude.

    • 4.0Verdi for pengene
    • 4.0Sikkerhet
    • 6.0Sted
    • 6.0Fasiliteter
    • 4.0Personale
    • 4.0Atmosphere
    • 6.0Renslighet
Vis svar fra overnattingsstedet

I'm very sorry for all the troubles that you had during your stay in Giglio. Pos machine works like all over the world and the instructions are in italian because we are in Italy. I'm very sorry for the noise but we can't stop any works in the building if they have the permission. So sorry also for the other guests that you find rude and unfriendly but we can't choose...... I hope anyway that you had good time in Florence. All the best

Hostelworld mobilapper

Bestill mens du er på farten med de nye mobilappene til Hostelworld.

Søk blant og bestill over 33 000 overnattingssteder i mer enn 170 land, uansett hvor du er.

Nyhetsbrev Meld Deg På

Sende inn din info

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste tilbudene på vandrerhjem samt nyheter sendt direkte til innboksen din. Du kan melde deg av når som helst.