X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Ilha do Vento Pousada & Hostel

Rua das Caraunas 70, Sao Miguel do Gostoso, Brasil

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
De første Backpackers Hostel i Sao Miguel do Gostoso tilbyr deg den perfekte setting for å slappe av eller møte noen andre reisende etter en lang dag med strand og surfing. Ilha do Vento Pousada & Hostel ligger i gangavstand til sentrum (1 km) og til den beste vinden og kite spot, Ponta do Santo Cristo-stranden (500m) Ved siden av vandrer du finner mini markeder, selvbetjening og restauranter. Ilha do Vento har dobbeltrom, familie og delte rom (6 senger dorm), alle med eget bad, vifter og en hengekøye på verandaen.

En liten by, men en stor overraskelse.
Etter en rekke reiser rundt om i verden ender vi opp her og besluttet at dette var stedet for å slå vår drøm til virkelighet.

I løpet av disse siste to år med reiser vi neppe stoppe lengre enn 3 dager no hvert sted, det måtte være spesielle og Sao Miguel var; vi bestemte oss for å bo i en uke, deretter to og plutselig vår første måneden her var over. Vi bestemte oss for å endre "fast levende" av de store byene med treghet og ro på dette lille stedet.

Sao Miguel do Gostoso ligger 120km nord for Natal, ca 1,5 times kjøring fra Natal flyplass og ble i fjor den nye mekka for kite og vind surfere fra hele verden. Selv tre ganger verdensmester Kauli Seadi bestemte seg for å bygge sin nye skole og hus her.
For vind elskere vil det være lett å leve uforglemmelige øyeblikk med ren moro i det varme vannet i Sao Miguel, for de som hater vinden, ikke bekymre deg, vil du besøke de omkringliggende strender, ri en hest før solnedgang eller nyte en dune buggy tur til sanddynene.

Byen tilbyr et stort utvalg av restauranter, fra budsjettet de til det eksklusive og sofistikerte. Ved vandrerhjemmet finner du minimarkeder, restauranter og lan hus (for de som reiser uten en PC eller iPhone, gratis Wi-Fi i herberget).

De omkringliggende strendene Tourinhos og Monte Alegre er det perfekte valget for en sykkeltur (sykkelutleie tilgjengelig på vandrerhjemmet), og hvis du ønsker noen bølge å surfe leie en dune buggy og strekke til Lagoa do Sol, vil du også nyte den beste solnedgang spot.

Hvis du må avbestille din reservasjon, må du gjøre det minst 24 timer før ankomst.

Sjekk inn: 14:00
Sjekk ut: 12:00

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Flyplasstransport
  • Bar
  • Sykkelparkering
  • Gratis internettilgang
  • Gratis parkering
  • Sengetøy inkludert
  • Håndklær til leie


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Ilha do Vento Pousada & Hostel Located at Rua das Caraunas 70, , Sao Miguel do Gostoso.
Ilha do Vento Pousada & Hostel
Brazil
Sao Miguel do Gostoso RN 59585-000 Rua das Caraunas 70
0% 4
-5.1285595 -35.6207656
Ilha do Vento Pousada & Hostel
    Ledige rom     6 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc