X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Interhostel

Kammakargatan 46, Stockholm, Sverige

74%Rangering

  • 76%Verdi for pengene
  • 74%Sikkerhet
  • 87%Sted
  • 67%Personale
  • 68%Atmosphere
  • 76%Renslighet
  • 73%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Vi tilbyr de billigste prisene for senger, fra 159 SEK / person.

Sentralt plassert i det historiske sentrum, vi ligger i umiddelbar nærhet til mange av Stockholms hovedarrangementssteder, turistattraksjoner, klubber og puber. Vår perfekt beliggenhet gjør dette til det ideelle valget for alle slags budsjett reisende!

Vår beliggenhet gir deg rett på dørstokken til det kongelige palasset, Stockholms opera, Gamlebyen og kjas og mas Drottninggatan, den travle handlegaten. Vi er nær de viktigste kjøpesentre i NK, PUB og Casino Cosmopol.

Vi tilbyr kvalitets oppussede rom med moderne senger og skap. Disse komfortable IKEA senger har fjærmadrasser, slik at du får god natts søvn og hvile. Alle senger har leselys. Du kan velge å bo i en større sovesal med 14 senger for en billig pris, eller du kan velge å bo i en mindre, mer private rom. Alle private rom og fire-sengs blandet student har en TV med mer enn 500 kanaler og en DVD-spiller.

Vi har rene separat dusj med WC for menn og kvinner. Det er mange toaletter i korridoren og en handikappet toalett med dusj.

Det er gratis Wi-Fi overalt i herberget samt gratis datamaskiner med internett og turistinformasjon om Stockholm i lobbyen.

Våre gjester har tilgang til vår hjemmekoselig kjøkken utstyrt med ovn, kjøleskap og mikrobølgeovn. Gratis te og kaffe 24 timer
Kjøkkenet er åpent fra 8am til 23:00. En stor plasma-TV og noen spill er også tilgjengelig på kjøkkenet.

Det er en gratis bagasjerom for våre tidlig ankomst og sen-forlater gjester. Vi har også vaskeritjenester, inkludert tørketromler.

Våre medarbeidere snakker seks språk: engelsk, svensk, finsk, tysk, estisk og russisk. Det er også sikkerhetsvakter på hånd i løpet av natten.

Vi ligger kun 10-15 minutters gange fra sentralstasjonen. Alle de viktigste historiske attraksjoner, inkludert gamlebyen, det kongelige palasset, Vasamuseet og mange andre, er like i nærheten. Alt av Stockholm er kafeer, puber (inkludert den berømte Ice Bar), restauranter og den kjente utelivsområdet Stureplan er i nærheten. Den billigste supermarkedet, Lidl, er innen en fem minutters gange fra vandrerhjemmet. Alt dette betyr at du ikke trenger å bruke offentlig transport, noe som er svært dyrt i Stockholm. Du vil spare hundrevis av kronas!

Vennligst les våre ting å merke nedenfor før bestilling.

Søk etter tilgjengelighet


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Interhostel Located at Kammakargatan 46, , Stockholm.
Interhostel
Sweden
Stockholm Stockholm 11160 Kammakargatan 46
74% 1339
59.3376900 18.0562341
Interhostel
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard 4 seng Blandet Sovesal     Standard 6 seng Sovesal For Kvinner     Standard 6 seng Blandet Sovesal     Standard 8 seng Blandet Sovesal     Standard 10 seng Blandet Sovesal     Standard 12 seng Blandet Sovesal     Standard 14 seng Blandet Sovesal     Standard 10 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Sovesal For Kvinner     Standard 6 seng Sovesal For Menn