X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til International House of Washington

1110 6th st. nw, Washington, DC, Washington DC, USA

kart og veibeskrivelser


82%Rangering

  • 82%Verdi for pengene
  • 83%Sikkerhet
  • 83%Sted
  • 91%Personale
  • 79%Atmosphere
  • 77%Renslighet
  • 79%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra New York med buss:
Vi anbefaler at du Google "Chinatown Bus 'for å få de beste bussbilletter. Om fem selskaper har de laveste prisene fra NY på ca $ 20 en vei. Turen tar rundt fire timer og 20 minutter, avhengig av trafikken. De drop-off steder er rett her i Chinatown, mindre enn 10 minutters gange fra oss. Vær oppmerksom på at Greyhound busstasjonen er litt avstand fra Chinatown og vi anbefaler det ikke.
Fra drop-off punkt: Gå av på 7. og H St. NW. Gå nordover opp en liten bakke på 7th St. Etter to blokker, ta til høyre inn NY Ave, deretter ta første til venstre til sjette St. NW. Gå for en annen minutt og vi er på 1110 6th Street NW - det er en bygning med branntrapp. Det er ingen tegn på bygningen fordi dette er et historisk distrikt og tegn er ikke tillatt.

Fra Ronald Regan National Airport (DCA):
Fra østsiden av plattformen, ta den gule linjen i metro inn til byen og gå av på 'Mount Vernon Square 7th St. Convention Center ", og følg instruksjonene som nedenfor.

Fra Dulles International Airport (IAD):
En taxi vil koste $ 60, men det er mye billigere å ta en Metro City Bus for $ 6 fra rødt, hvitt og blått skilt der bussene stopper. Du finner det stopp en god spasertur til høyre når du avslutter terminalen. Gå av bussen på siste stopp - L'Enfant Plaza. Deretter følge instruksjonene nedenfor.

Fra L'Enfant Plaza:
En taxi vil koste maksimalt $ 9 (måleravlesning) pluss $ 1,50 per stor pose og $ 1.50 for hver ekstra person.
Alternativt, ta metroen til "Mount Vernon Square syvende st. Convention Center ", og følg instruksjonene som nedenfor.

Fra Baltimore Washington internasjonale flyplass (BWI):
Din beste alternativet er å ta Marc Train for $ 5 - $ 7 til Union Station DC. Men denne linjen ikke kjøre på lørdager eller søndager.
Alternativt kan du ta Amtrak tog til Union Station for $ 20 - $ 25.
Eller du kan ta bybuss nummer B30 til Greenbelt Station. Den første bussen går fra flyplassen til 6 am og den siste avgang kl 22:50. Turen tar litt over en halv time. Deretter fra Greenbelt Metro Station, ta den grønne linjen metro i retning av Branch Ave og gå av på 'Mount Vernon Square 7th St. Convention Center ", og følg instruksjonene som nedenfor. Total kostnad er $ 5,45.
En taxi fra BWI ville koste rundt $ 60 til $ 75.

Fra Union Station:
Ta den røde linjen metro til Galleri sted og endre til den gule eller grønne linjen. Gå ett stopp til 'Mount Vernon Square 7th St. Convention Center "og følg deretter instruksjonene som nedenfor.

Fra Mount Vernon Square 7th St. Convention Center metrostasjon:
Ta rulletrappen til utgangen. Vel framme gaten, krysse gaten mot Subway restaurant. Holde det gående i den retningen på M Street, passerer en stor kirke på venstre side av gaten. På hjørnet, ta til høyre inn 6 St. gå ned bakken til nær slutten, der du ser oss på 1110 i et rekkehus med en nødutgang. Det er ingen tegn fordi dette er et historisk distrikt.