X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Island House South Beach

1428 Collins Avenue, Miami Beach, Florida 33139, Miami, USA

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Island House South beach, et fullt restaurert historisk Art Deco Hotel, tilbyr komfortabelt møblerte rom til alle reisende - uavhengig backpackere, par, familier! Vi har rom som strekker seg fra enkeltrom til studioer og suiter.

Sentralt plassert i hjertet av South Beach, er vi gangavstand til hot sizzling natteliv, barer, og et utvalg av restauranter, fra utendørs kafeer og nabolaget diners, til trendy bistroer og elegante restauranter med verdensberømte mat. En blokk til hvite sandstrender, tropiske havbris, svaiende kokospalmer, den klare blå havet og varme stråler fra solen skaper en romantisk setting.

Start morgenen med å nyte en gratis full frokostbuffé med dine nye naboer, servert oppe i frokostsalen med utsikt over Collins Avenue. Nyte gratis øl og vin serveres til Happy Hour i helgene.

Romprisen er ikke inkluderende av statlige og lokale skatter, for tiden 13%. Innsjekking i tid er 14:00 og kassa Klokken er 11:00

Vennligst merk: 100% av den første natten vil belastes ved reservering. For at vi skal bruke rommet ditt utleie. Du må presentere den samme kredittkortet ved innsjekking, slik at vi kan forlaget kortet ditt. Vi trenger også å lage en kopi av legitimasjon som førerkort, stat eller militære ID, Pass port eller Visa.

Avbestilling: Dersom du avbestiller 3 dager før ankomst, vil ingen gebyr belastes av hotellet. Ved avbestilling senere eller manglende oppmøte, vil 100% av den første natten belastes. Satsene er basert i henhold til antall person reservert. Du er velkommen til å ha ekstra gjest (er) men det er en ekstra kostnad for ekstra gjest (er) til en kurs på $ 25,00 per personer / per netter, og noen ekstra avgifter.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Frokost inkludert
  • Huishouding
  • Oppbevaring av bagasje


Betingelser

  • Aldersrestriksjon
  • Aksepterer kredittkort
  • Ikke-røyk
  • Avgifter ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Island House South Beach Located at 1428 Collins Avenue, Miami Beach, Florida 33139, , Miami.
Island House South Beach
USA
Miami Florida FL 33139 1428 Collins Avenue, Miami Beach, Florida 33139
0% 40
25.7861933 -80.1306295
Island House South Beach
    Ledige rom     Superior Twin Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Enkelt Privat Felles Bad