X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

JGH Tokyo

2-11-11 Nishi-Kawaguchi,kawaguchi-shi, Saitama Prefecture, Tokyo, Japan

77%Rangering

 • 85%Verdi for pengene
 • 69%Sikkerhet
 • 71%Sted
 • 92%Personale
 • 80%Atmosphere
 • 73%Renslighet
 • 70%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Unik opplevelse i en vanlig japansk hus. Beleilig plassert til både øst (Ueno, Akihabara, Tokyo) og vestsiden (Shinjuku, Shibuya, Harajuku) i Tokyo ved JR for 210JPY (bussen er fra 210JPY) til sentrum av Tokyo.

Vi ønsker velkommen langsiktig gjest! Vi er bare 8,75 miles away fra sentrale Tokyo, til downtown Tokyo Ueno (¥ 210), Shibuya, 20 min (Akabane stasjon plattform # 5 bruk Shounan linje eller # 7 Saikyo linje), også 24 timer en annen tokyo sentrum SHINJYUKU.21min 's (JR stasjon til stasjon). men vi er bare tre kilometer unna Akabane, en by i Tokyo fulle av moro og rimelig nattlivet (se veibeskrivelse avsnitt). Også får du en-dagers pass for JR linje ved Akabane stasjon.

Vi er et tradisjonelt japansk hjem med tatami-rom og en søt hage, og vi tar imot alle besøkende som er interessert i å oppleve den fantastiske kulturen og varm gjestfrihet av Japan!

De som likte vår hostel og bestemmer seg for å bo på lang sikt, vil vi tilby deg en spesiell fordel!
Vi spesielt velkommen gjester som oppholder seg lenger enn 3 netter.
Vi ønsker å belaste 45JPY ekstra per natt for gjester som bor bare to netter. For gjester som bor bare en natt, vil vi belaste 180JPY ekstra.

Samme Gebyr for baby og barn. (Ingen aldersgrense)

Vi lover en sikker, komfortabel og rent miljø for våre gjester. Vårt mål er å gjøre Tokyo tilgjengelig for alle - også de som er på et veldig stramt budsjett!

JGH Tokyo er den billigste overnatting finner du i Tokyo. Våre en seng Mixed dorm har 'kapsel' seng og i motsetning til vanlig køyeseng, kan du ha mer privatliv. Vi håper at du vil forstå at dette stedet vil støtte deg for lenger, mer hyggelig opphold i vakre, spennende Tokyo!

Vårt motto er "Smil, forståelse og tillit." Vi håper at alle våre gjester skal få en trygg og morsom tid her i Tokyo. Vi har sovesaler rom, private rom og oppmuntre til kommunikasjon med og blant våre gjester. Dette er et flott sted å få nye venner! Du er også velkommen til å lære oss noen av morsmålet ditt.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ikke nøl med å spørre oss. Vårt kontor time er 07:00-11:00 og 16:30-22:00!
Gi oss beskjed på forhånd via e-post hvis det er endring i din ankomsttid.

Avbestillingsregler
Avbestilling må meldes på telefon.
1-6 dagers oppsigelse varsel: Ingen refusjon
7 dagers oppsigelse varsel: 25% refusjon
15 dager cancellaion varsling: 50% refusjon
30 dagers oppsigelse varsel: 75% refusjon
· Ingen show om dagen: 100% lading

* Sjekk i Time 16:30 (Gjester som ankommer senere enn 22:00 må ringe eller sende e-post til oss;. Ellers, kan reservasjonen bli kansellert uten refusjon Vi nekter alle som kommer etter 23:00)

* Sjekk ut tiden er til 10:00.

Vi aksepterer ikke kredittkort og betaling må gjøres i sin helhet i kontanter (japanske yen kun) ved ankomst. Derfor må du sørge for at du utveksle litt valuta på flyplassen. Dessuten trenger vi ikke ha en aldersgrense, og tar imot grupper av alle former og størrelser!

Vi virkelig ser frem til å servere deg og gjøre vårt hjem "home away from home!"

* På dagtid mellom 10:30-15:30, 'Keihin-Tohoku Line stopper ikke ved Nippori stasjon på grunn av sin ekspressserviceskjemaet.
I stedet kan du ta 'Yamanote Line (Grønn tog) på plattformen nr. 11 (Mot Ikebukuro) på Nippori og gå til Tabata stasjon (2 stopp unna Nippori), deretter ta Keihin Tohoku-linjen til Nishikawaguchi.

Fra Nishikawaguchi, kan du skrive ut kart vi sender etter at du gjør reservasjonen. Det tar ca 6 minutter fra vest exit.

Fra sentrale Tokyo:
Det er også ¥ 210 fra JR Ueno, Shinjuku, og Ikebukuro Stasjoner på JR linjene. Fra Ikebukuro og Shinjuku stasjoner, vennligst ta JR Saikyo linje til JR Akabane stasjon og overføre det til JR Keihin Tohoku linje for JR Nishi-Kawaguchi Station. Fra JR Ueno stasjon, vil Keihin Tohoku linjen tar deg direkte til JR Nishi-Kawaguchi Station. Dette er den billigste transport fra sentrale Tokyo.

Fra Haneda International Airport:
Vennligst ta buss eller monorail for å komme til JR Shinbashi Station. Overfør til JR Keihin Tohoku linje til Nishi-Kawaguchi Station.

For veibeskrivelse fra Nishi-Kawaguchi Station til hostellet, se kartet på vår nettside Hostel World.

Til sentrale Tokyo fra vårt hostel:
JR Keihin Tohoku linjen er en direkte rute som går gjennom JR Nippori, Ueno, Akihabara og Tokyo stasjoner. Så, er det veldig praktisk å komme inn i hovedstads Tokyo-området fra vårt hostel! Vi er 14 kilometer unna sentrum av Tokyo, men det tar bare ca 15 til 23 minutter med tog, mest på en direkte rute. Shinjuku, en by som aldri sover, inkludert den berømte Kabuki-cho, er ca 20 minutter og bare ¥ 210 unna! Og, er Shibuya stasjon kun én stasjon unna Shinjuku!

For de av dere som er skeptiske til å bo på hostel vår siden det er litt utenfor Tokyo sentrum, skal du vite at de fleste andre overnattingssteder som ligger i det sentrale Tokyo-området krever overføringer til andre private jernbaner eller metro / t-banelinjer og faktisk har en tendens til å være mer forvirrende og dyrt enn praktisk! Du vil trenge å kjøpe flere billetter, gå til stasjonene et stykke unna, og vente med å overføre til andre tog / t-bane, så det tar mer av din tid og penger. På den annen side, er vår JR Nishi-Kawaguchi Station på en direkte linje til sentrale Tokyo (JR Keihin Tohoku linje) som krever ingen slike forvirrende overføringer og sløsing av penger!

Akabane stasjon ligger 3 minutter unna med tog (3 km) og er et yndet sted for besøkende og lokalbefolkningen. Akabane har rimelige restauranter og butikker med mange steder å nyte japansk mat, som sushi, yakitori, shabu shabu, appelsin, Taiyaki, takoyaki, oshiruko, oden, og mer! Den Akachochin Området har mange rimelige puber, barer og izakayas perfekt for de som ønsker å slappe av etter en lang dags reise. Nishi-Kawaguchi Station er også svært lik Akabane og mange japanske lokalbefolkningen kommer hit for å nyte en drink og en matbit etter jobb. Mellom Akabane og Nishi-Kawaguchi er den store Arakawa elven med golfbaner på begge sider.

Nishi-Nippori og Sugamo stasjoner har mange tradisjonelle og berømte japanske templer og helligdommer, mye som Kyoto. Det tar mindre enn 20 minutter fra vår Nishi-Kawaguchi stasjon!

Shopping i Ueno og Okachimachi er noen få minutter unna med tog. Japanske lokalbefolkningen vet at dette er de stedene å gå for billige og godt laget varer. Ameyayoko-cho er opptatt hver dag som det kan skilte med mange detaljhandel og engros butikker perfekt for smart shopper.

Neste stasjon fra Okachimachi er Akihabara, hjemmet til Electric Town. Du kan finne de kuleste og mest up-to-date elektroniske varer her! Akihabara har også mange japanske anime butikker og den nylig populære "maido-Kissa" (eller, kostyme kafeer) hvor servitriser som serverer du er kledd opp i søte anime og hushjelp antrekk.

Også i nærheten: Shinjuku (Kabuki-cho, Shinjuku Gyo-En Park); Yoyogi (Yoyogi Park, OL-stadioner), Harajuku (mote sentral, Meiji og Yasukuni Shrines!); Shibuya (Shibuya senter Gai, ungdoms mote byen); Aoyama (Aoyama-dori, berømt for sine butikker og merkevarer varer); Sanguu-Bashi (Geihin-Kan, hvor utenlandske statsministre og presidenter har bodd); Ebisu (uteserveringer og høy klasse underholdning byen, inkludert berømte, høye hoteller), Roppongi (som du vet, en favoritt for utlendinger), Azabu-Juban (shoppingby), Tokyo Tower (alle de ovennevnte stedene er omtrent en mil unna, og gangavstand fra hverandre);! også, Odaiba, Kamakura , Nikko og så mye mer!

Vi vil gjerne gi informasjon til et sted du kan være lurt å gå i Tokyo-området!

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Dette var vårt tredje opphold på JGH, var vår forrige to under Rammer og mye bedre. Den siste gangen vi bodde var 3 yrs siden.Personalet er vennlig, men den "stille tid" er ment å være 2200-600. Det er skittent sot over hele gulvet
  Les mer
   Anonym, USA, Par, 25-30

Fasiliteter

 • Adaptere
 • Klimaanlegg
 • ATM
 • Frokost er ikke inkludert
 • Fellesrom
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Haardrogers te Huur
 • Warme Douches
 • Kjøkken
 • Sengetøy inkludert
 • Oppbevaring av bagasje
 • Møterom
 • Mini-Supermarked
 • Postvesenet
 • Leselys
 • Safe
 • Håndklær til leie
 • Mat/Drikkeautomat


Betingelser

 • Kredittkort ikke akseptert
 • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
JGH Tokyo Located at 2-11-11 Nishi-Kawaguchi,kawaguchi-shi, Saitama Prefecture, Tokyo.
JGH Tokyo
Japan
Tokyo Tokyo 332-0021 2-11-11 Nishi-Kawaguchi,kawaguchi-shi,, Saitama Prefecture
77% 798
35.8131673 139.6995735
JGH Tokyo
    Ledige rom     Standard 4 seng Sovesal For Kvinner     Grunnleggende 7 seng Sovesal For Kvinner     1 seng Blandet Sovesal     Grunnleggende 4 seng Blandet Sovesal     Grunnleggende 7 seng Blandet Sovesal     Standard Twin Privat Felles Bad     Deluxe Twin Privat Felles Bad     Grunnleggende Twin Privat Felles Bad     4 seng Privat Felles Bad