X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til JV's Hostel

2F., No.57, Aly. 50, Ln. 39, Tonghua St., Taipei, Taiwan

kart og veibeskrivelser


88%Rangering

  • 88%Verdi for pengene
  • 90%Sikkerhet
  • 87%Sted
  • 92%Personale
  • 87%Atmosphere
  • 87%Renslighet
  • 85%Fasiliteter

Oversatt av Google Veibeskrivelse:
Fordi vi ligger ved siden av natt markedet (veldig praktisk, men trolig vil bli forvirrende første gang du får her) så vennligst ikke følger bare adressen - bare følg instruksjonene nedenfor! De vil hjelpe deg å finne veien lett.

Her er vår adresse på kinesisk, så hvis du kan, kan du skrive den ut i tilfelle du trenger å spørre lokale folk til å finne plasseringen:

** Med taxi: Be sjåføren om å slippe deg på hjørnet av Tonghua St. Lane 101 (通化街 101 巷 巷口). Det er et Come Kjøp te butikken i Tonghua St. Lane 101 hjørne. Gå inn i Tonghua St. Lane 101, vi er i den første bygningen på venstre side etter første kryss. Første etasje er en tatoveringssjappe. Når du ankommer, bare trykk på buzzer og vi vil la deg i. (Fra Taoyuan lufthavn til Taipei sentrum vil koste deg NT1300 med taxi)

** Ved Airbus nr 2060: Fra Taoyuan lufthavn, ta Airbus nr. 2060 (NT145 per person) til Far Eastern Plaza Hotel (远东 饭店).
Når du er droppet av på Far Eastern Plaza Hotel, vil du være på Sec. 2, Dunhua S. Rd. Vendt mot veien og med tilbake til hotellet, ta til høyre og gå ca to minutter på Dunhua S. Rd.
Etter å ha passert en parkeringsplass på høyre side, ta til høyre i første kryss. Når du tar til høyre, vil du se en 21. århundre tegn. Fortsette å gå selv etter fortauet stopper.
Etter å ha gått forbi to lyskryss kryss, på tredje lyskrysset krysset er det en Family Mart nærbutikk på venstre side. Sving til venstre inn Tonghua Street.
Ta til høyre på Tonghua St. Lane 101 (Det er en Come Kjøp te butikken i Tonghua St. Lane 101 hjørne). Etter den første kryss, er vi i den første bygningen på venstre side, rett ovenfor en tatoveringssjappe i første etasje. Når du ankommer, trykker på svarknappen, og vi vil la deg i. (Tonghua St. Lane 101 er før Linjiang St. (nattmarkedet gaten), så hvis du har passert Linjiang St., har du gått for langt.)

** Med metro: Vår hostel er nær Liuzhangli metrostasjon i Brown linje.
Fra Liuzhangli MRT stasjon, krysse rundkjøringen krysset til Leli Rd. Når du begynner å gå på Leli Rd., Ta av til høyre på Tonghua Street.
Gå på Tonghua St. før du ankommer Tonghua St. Lane 101 (Det er en Come Kjøp te butikken i Tonghua St. Lane 101 hjørne), og ta til høyre. Vi er i den første bygningen på venstre side etter første kryss. Første etasje er en tatoveringssjappe. Når du ankommer, bare trykk på buzzer og vi vil la deg i.