X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Jazz Hostel & Apartments

Preernova Cesta 68, Bled, Slovenia

kart og veibeskrivelser


97%Rangering

  • 98%Verdi for pengene
  • 96%Sikkerhet
  • 94%Sted
  • 100%Personale
  • 96%Atmosphere
  • 98%Renslighet
  • 98%Fasiliteter

Oversatt av Google Busstasjonen BLED
Busstasjon Bled ligger 500 meter fra JAZZ Hostel & Apartments. Gangavstand til oss vil det ta deg ca fem minutter. Som du er på busstasjonen gå over gaten og begynne å gå oppoverbakke (venstre fra busstasjonen, må du bestå restaurant Planinc). På den måten skal du passere en smykker butikken. Når du flytter på deg komme til hostellet og pub 1004. På slutten av den bygningen du slår litt til høyre og gå videre oppover. På toppen av bakken er det et veiskille der tar du til venstre. Over gaten kan du se et supermarked. Når du slår til venstre, gaten er litt smale (vær forsiktig på grunn av trafikken). Snart vil du se venstresving med veiskille. Der tar du til høyre og deretter umiddelbart til venstre. Du bør gå gjennom to gule bygningene og bak disse bygningene er for det første Jazz bar og neste er Jazz Hostel og leiligheter.

JERNBANESTASJONEN BLED JEZERO
Togstasjon Bled-Jezero ligger rett over innsjøen, 2 kilometer unna JAZZ Hostel & Apartments. Dessverre er det ingen byste stasjon så det eneste alternativet derfra er å gå eller ringe en taxi. Gangavstand til oss, vil det ta deg omtrent en halv time. Hvis du står foran jernbanestasjonen, ser på vei til sjøen, bør du ta til venstre og gå videre som street. Du beveger deg på rett hele tiden på hovedveien. For det første gaten er omgitt av trær, så er det en høyresving, deretter til venstre igjen og så gå videre rett. Kort tid etter at du passerer restaurant Kanin er det et veiskille der du tar til høyre. Du beveger deg på rett etter hovedveien til du kommer til George Best bar. Ved krysset foran George beste bar, tar du til venstre, gå videre rett (litt oppoverbakke), og på toppen av bakken tar du til venstre. Foran deg, kan du se Jazz Hostel & Apartments.

TRAIN Staton Lešće BLED
Togstasjon Lesce / Bled ligger 7 kilometer fra Jazz Hostel & Apartments. Den enkleste alternativet derfra er at du tar en buss. Busstasjonen ligger på samme sted som jernbanestasjonen, rett over gaten. Når du er på busstasjonen, er det en tidsplan for busser - søk etter Bled. Bussen kjører det veldig ofte, så det er ingen grunn til bekymring. Gå av bussen på hoved Bled stasjon (hvis du teller hvor mange ganger bussholdeplasser, bør du få ned den andre gangen). Som du er på busstasjonen gå over gaten og begynne å gå oppoverbakke (venstre fra busstasjonen, må du bestå restaurant Planinc). På den måten skal du passere en smykker butikken. Når du flytter på deg komme til hostellet og pub 1004. På slutten av den bygningen du slår litt til høyre og gå videre oppover. På toppen av bakken er det et veiskille der tar du til venstre. Over gaten kan du se et supermarked. Når du slår til venstre, gaten er litt smale (vær forsiktig på grunn av trafikken). Snart vil du se venstresving med veiskille. Der tar du til høyre og deretter umiddelbart til venstre. Du bør gå gjennom to gule bygningene og bak disse bygningene er for det første Jazz bar og neste er Jazz Hostel og leiligheter.