X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Jazz Hostel & Apartments

Preernova Cesta 68, Bled, Slovenia

kart og veibeskrivelser


98%Rangering

  • 99%Verdi for pengene
  • 98%Sikkerhet
  • 92%Sted
  • 99%Personale
  • 99%Atmosphere
  • 100%Renslighet
  • 99%Fasiliteter

Oversatt av Google BUSSTASJONEN BLED
Busstasjon Bled ligger 500 m unna JAZZ Hostel & Apartments. Walking til oss vil det ta deg ca fem minutter. Som du er på busstasjonen gå over gaten og begynne å gå oppoverbakke (til venstre fra busstasjonen, må du passere restaurant Planinc). På den måten skal du passere en gullsmedforretning. Når du flytter på deg komme til vandrerhjemmet og pub 1004. På slutten av den bygningen slå deg litt til høyre og gå videre oppover. På toppen av bakken er det et veiskille hvor du tar til venstre. Tvers over gaten kan du se et supermarked. Når du slår venstre, er gaten en litt smal (være forsiktig på grunn av trafikken). Snart vil du se venstresving med veiskille. Der tar du til høyre og deretter umiddelbart til venstre. Du bør gå gjennom to gule bygningene og bak disse bygningene er for det første Jazz bar og neste er det Jazz Hostel og leiligheter.

TRAIN STATION BLED JEZERO
Togstasjon Bled-Jezero ligger rett ovenfor sjøen, to kilometer unna JAZZ Hostel & Apartments. Dessverre er det ingen byste stasjon så det eneste alternativet derfra er å gå eller ringe en taxi. Walking til oss, vil det ta deg ca en halv time. Hvis du står foran jernbanestasjonen, ser på veien til sjøen, bør du ta til venstre og gå videre den gaten. Du beveger deg på rett hele tiden på hovedveien. For det første gaten er omgitt av trær, så er det en høyresving, deretter til venstre igjen og deretter gå videre rett. Snart etter at du passerer restaurant Mangart er det et veiskille der du tar til høyre. Du beveger deg på rett etter hovedveien til du kommer til George Best bar. I krysset foran George beste bar, tar du til venstre, gå videre rett (litt oppoverbakke), og på toppen av bakken du ta til venstre. Foran deg, kan du se Jazz Hostel & Apartments.

TOG Staton Lesce BLED
Togstasjon Lesce / Bled ligger 7 kilometer unna Jazz Hostel & Apartments. Den enkleste alternativet derfra er at du tar en buss. Busstasjonen ligger på samme sted som jernbanestasjonen, rett over gaten. Når du er på busstasjonen, er det en tidsplan for busser - søk for Bled. Buss-stasjoner der veldig ofte, så det er ingen grunn til bekymring. Gå av bussen ved hoved Bled stasjon (hvis du teller hvor mange ganger bussen stopper, bør du få ned den andre gangen). Som du er på busstasjonen gå over gaten og begynne å gå oppoverbakke (til venstre fra busstasjonen, må du passere restaurant Planinc). På den måten skal du passere en gullsmedforretning. Når du flytter på deg komme til vandrerhjemmet og pub 1004. På slutten av den bygningen slå deg litt til høyre og gå videre oppover. På toppen av bakken er det et veiskille hvor du tar til venstre. Tvers over gaten kan du se et supermarked. Når du slår venstre, er gaten en litt smal (være forsiktig på grunn av trafikken). Snart vil du se venstresving med veiskille. Der tar du til høyre og deretter umiddelbart til venstre. Du bør gå gjennom to gule bygningene og bak disse bygningene er for det første Jazz bar og neste er det Jazz Hostel og leiligheter.