X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Jezero Hotel - Sarajevo

Patriotske Lige bb, Sarajevo, Bosnia og Herzegovina

ingen rangering

0 Omtaler
 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hotel Jezero er et nyåpnet trestjerners hotell som ligger i den nordlige delen av Sarajevo, bare 1 km fra sentrum av byen.
Hotel Jezero har tolv soverom hvorav to er leiligheter, dekorert med høy standard, som bortsett fra de grunnleggende forsyninger inkluderer privat klimaanlegg, LCD-TV med 50 kanaler, minibar og telefon.
Hotellet tilbyr til gjestene med en trygg parkeringsplass og ubegrenset tilgang til internett ved hjelp av den trådløse tilkoblingen.
Hotellets restaurant Jezero er der for å gi deg en spesiell gastronomisk godbit med Middelhavet og nasjonale bosnisk mat. Resturant området er egnet for feiringer, konferanser og alle typer sammenkomster på forespørsel. I sommersesongen hotellets gjester kan for å orientalske lyder nyte den fantastiske utsikten over Sarajevo fra vår bar balkong.
Selv om plasseringen er svært imøtekommende, for å gjøre det enda enklere for gjesten vi er glade for å tilby transport form og det Sarajevo internasjonale flyplass, samt buss-og jernbane station.The busstasjonen for lokale transporter er godt nok rett utenfor hotellet .
Hotellets personale er tilgjengelig 24 timer for å være på gjest service, dekke gjestenes ønsker og gjøre det som er nødvendig for å gjøre gjestene som bor så hyggelig som mulig
Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du må opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: Kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svarer på e vår i løpet av 2 arbeidsdager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Klimaanlegg
 • Flyplasstransport
 • Frokost inkludert
 • Minibar
 • Parkering
 • Restaurant


Betingelser

 • Barnevennelig
 • Aksepterer kredittkort
 • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Jezero Hotel - Sarajevo Located at Patriotske Lige bb, , Sarajevo.
Jezero Hotel - Sarajevo
Bosnia And Herzegovina
Sarajevo 71000 Patriotske Lige bb
0% 0
43.8498793 18.3712005
Jezero Hotel - Sarajevo
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc