X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Joan´s Hostel

Calle del Mediterraneo No. 12, Colonia Jardines de Guadalupe, San Salvador, El Salvador

kart og veibeskrivelser


82%Rangering

  • 78%Verdi for pengene
  • 88%Sikkerhet
  • 88%Sted
  • 83%Personale
  • 80%Atmosphere
  • 83%Renslighet
  • 75%Fasiliteter

Oversatt av Google Med buss: Du flyr inn i Comalapa Airport, den største flyplassen i Mellom-Amerika, som ligger 45 minutter med motorveien fra byen. Når du har kommet og gjøre skikker. Kom deg ut og krysse den store parkeringsplassen. Deretter går gjennom en åpen bygning for å nå veien. Det er en buss-stopp. Du kan enten ta rute 138 eller 400. Ikke ta med mye bagasje eller store ryggsekker, skjønt, blir det mini buss svært overfylt ingen bagasjehyller!

Bussen tar deg fra flyplassen til sentrum, San Salvador for 0,70 USD. Det er tregere enn skyttelbussene og kan ta opptil en time å komme inn i byen. Når du kommer ned i sentrum må du ta bussruter, enten 42A eller 27, men det virker som rute 27 tar litt lengre tid å komme til vandrerhjemmet ... Når du kommer inn i denne bussen be sjåføren eller fyren som belaster å gi deg beskjed når du er i la UCA som er en av de viktigste universitetene i byen, og det vil du komme ned og gå til du finner en liten hage som heter Capri Plaza. Vi er rett ved siden av den. It'sa hvite hus to nivåer. Vi har bare en liten frosk tegn infront av huset.Med bil: Det vil ta deg ca 45 minutter å komme til byen.

Først du dra øst for rundt 750 meter. og ta til høyre ved RN5S og bli der i 27km, vil du slår skarpt til høyre for å holde på RN5S for 11.3km og vil fortsette på høyre onRN5Sfor ytterligere 200 m. da vil du gi en skarp høyre på Bulevar Los Proceres/RN5S for 270m og vil holde til venstre ved veiskillet og svak venstre ved Carretera Panamericana, ta til venstre ved Calle del Mediterraneo og se etter Campus av la UCA (Universidad Simeon Cañas), en gang det se etter en liten offentlig hage kalt "plaza capri 'og vi er rett ved siden av den.